Mit gondoltok a Dexter névről?
Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 14:39
1/9 anonim válasza:
A mese jut rola eszembe. Dexter laboratóriuma.
Kinn amcaiba szuper, de itt Mo-n extra gáz.
2/9 anonim válasza:
Magyarországon valóban gáz. Külföldön okés.
3/9 anonim válasza:
Magyarországon nem igazán jó. Nagyon idegen hangzású.
4/9 anonim válasza:
Imádom Dextert, a sorozatgyilkost, kedvenc sorozat. Nem a mese jut erről a névről eszembe.
Nem adnám gyereknek, semmiképpen :-D
5/9 anonim válasza:
A Demeter hasonlít; becézhetnéd Dömének, Dexnek:) A Dénes is jó név, meg a Dániel:) Egyébként nekem még pl a Dante is tetszetős esetleg, mint keresztnév. A Domonkos is jó név. :) Erre keress rá, hátha még megtetszik valamelyik, a Dexter nevet tehát én pl speciálisan magyar emberkének nem adnám; szóval tehát erre keress rá: MTA összes név, v MTA összes férfi
6/9 anonim válasza:
* Xavér jutott még eszembe, ami még létezik, és picit hasonló, van a Varnus Xavér, ő zenész, meg a Xavier professzor az X-menből.
7/9 anonim válasza:
Alexander is hasonló még, az már kicsit magyarosabb talán, bár nemtom.
8/9 anonim válasza:
A barátnőm kutyáját hívják így, nekem az jut róla eszembe
9/9 anonim válasza:
Nekem a mese jut róla eszembe, én imádtam, és a név is tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!