Melyik név tetszik ezekből? Mi a benyomásotok róluk?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 12:47
A kérdező szavazást indított:
Kornél
Nándor
Ábel
Sámuel
Mátyás
74 szavazat
1/10 anonim válasza:
Első dolog, ami eszembe jut róluk:
Kornél - Esti Kornél (imádom Kosztolányit, szóval nálam ez nyert)
Nándor - van pár Nándi nevű ismerősöm, annyira nem vagyok jóba velük
Ábel - Ábel a rengetegben
Sámuel - Samuel L. Jackson
Mátyás - Mátyás király
Igazából számomra az Ábel, Sámuel és Mátyás kicsit régies, de amúgy mindegyik szép név.
2/10 anonim válasza:
Az Ábelen kívül minf nagyon tesztik és adnám is. Az Ábel névvel sincs bajom, csak nem tudok vele azonosulni. Első helyen nálam a Nándor van, majd Kornél, Sámuel és végül Mátyás.
3/10 anonim válasza:
Végre normális nevek. Öröm ilyeneket olvasni. nekem mind tetszik, nehezen tudnék választani.
4/10 anonim válasza:
Ezek mind tok jó nevek! Semmi modern kivagyisag nincs bennük, és nem is ódivatú regiek. Szerintem bármelyik jó, a kérdés csak az, hogy a vezeteknevvel meyik passzol.
5/10 anonim válasza:
Àbel tetszik, csak a férjemnek folyton a "de miéért" kisfiú jut eszébe,ezért kilőttük.
A Kornél is tetszik,csak a Kori becézés nem.
A többi semleges,de jó nevek.
8/10 anonim válasza:
Ezek közül a Kornél tetszik, meg az Ábel. Az Ábel nekünk listás volt, de nem adnám a jelentése miatt (múlandóság).
10/10 anonim válasza:
Mind szép név. Talán az Ábel ami nem annyira tetszik. De lehet a fluimucil reklám miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!