Hogy nez ki a het honapos babatok napi etrendje?
Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi hanyszor eszik egy nap a ti babatok es hany etkezes van kivaltva. Lanyom 7 honapos es 8.5 kilogramm, 5 etkezese van amiböl 2 kanalas a többi tapszer.2021. aug. 3. 07:48
1/9 anonim válasza:
2x evett ekkor szilárdat, mellette igény szerint szopizott. Nap közben 5x biztos éjszaka is vagy 3-4x. Nem volt kiváltva étkezés. Kb 7,5 kiló volt. De mi csak 6 hósan kezdtük hozzátáplálni.
2/9 anonim válasza:
Nekünk 5 étkezésből egy van kiváltva egyelőre, ez a tízórai, most próbálom az uzsonnát is.
Bőven ügyesek vagytok, ne aggódj 🙂
3/9 anonim válasza:
5,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. 7,5 hónaposan már 3 étkezés ki volt váltva. Reggeli tápszer, tízórai gyümölcsös rizskása, ebéd főzelék, uzsonna is főzelék, vacsora tápszer.
4/9 Derjaderja válasza:
Nalunk most lett 8 hónapos, anyatejes, nincs kiváltva semmi. Ha mi eszünk, ő is kap valamit, de általában előtte-utána még szopizik.
A lányomnál 6 hónaptól 9ig havi 1et kiváltottam (éjjel és hajnal még most is van 2,5 évesen), de így utólag úgy látom hogy nem lenne talán ennyire orálisan fixált, ha napközben lassabb lettem volna (mindent nyal, rág, ruhát, asztalt, bármit, persze a tesó születése óta lett ez durva).
7/9 anonim válasza:
Pacalpörkölt noki plussz kovi ubi
8/9 A kérdező kommentje:
6 os, nem tudom en mindenkit fel pontoztam. Biztos valaki unatkozik vagy melle nyomott.
2021. aug. 3. 12:25
9/9 anonim válasza:
Ohh hát úgy látom nem vagyok egyedül, valakinek ez a hobbija :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!