Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15-17 hónapos babával hova...

15-17 hónapos babával hova lehet menni rossz időben (Budapesten és környékén)?

Figyelt kérdés
Minden hétvégén szeretnénk menni valahova, hogy én is kimozduljak és feltöltődhessek. Viszont most kezdődik az ősz, nem tudom, hogy hova mehetnénk, ha pont nem süt hétágra a nap...
2010. aug. 28. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:

játszóházak, múzeumok pl. közlekedési múzeum,mi tavaly télen jó sokat jártunk oda. állatkert is működik rossz időben.

mindig figyeltem a gyerekprogramokat és ahova tudtam mentünk

sok baba-mama klub van, ringatók stb.

voltunk sokat lovardákban is, tropicarium. ezek jutottak most elsőként az eszembe.

Én úgy voltam vele, hogy mindenhova mehetünk, ahova nyáron, ha nem esik az eső, mert felöltözni fel tudunk melegen. Esőben a környéken szoktunk egyet sétálni vagy zárt helyre megyünk (valamilyen múzeumba, ami tudom, hogy érdekelheti, könyvtárba mesekönyvet olvasgatni és más helyekre, amiket írtam)

2010. aug. 28. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!