Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrdugulás 6hós babának SOS...

Orrdugulás 6hós babának SOS mit adjak szerintetek ? A többi lent

Figyelt kérdés

A doki csak sterimart ír fel, Fenistil cseppet,

és Cebion cseppet.

Azt mondta ha nem használ akkor antibiotikumot ír fel nekem.

Horror az egész mert nem HASZNAL!!

Szívom az orrát de alig jön, van amikor tiszta fehér az orrjuka a tengervízes orrspray miatt😭 A doki meg se hallgat, kértem volna más vmit mondhatom ramkiabalt hogy kisbabanak más nincs.

A férjem is felhúzta magát hogy beszél velünk a doki..

Váltani fogunk gyerekorvost de addig

mit adjak az alábbiak közül ?

Mit ajánlotok? :

Nasivin orrcsepp

Luff balzsam

Calcimusc ampulla

Nisita orrkenőcs

Vagy vmi más?

Köszönöm ha segítetek💓

2021. aug. 2. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt orvost váltani?????

A mi orvosunk is csak ennyit javasolt. Miért kellett volna mást? Csak náthás! :/

Ha fülgyulladás lenne, az más. De ez csak orrfolyás.

Mennyi időt hagysz az orr spraynek hatni? Lehet túl korán akarod kiszívni neki, még fel sem oldotta a váladékot. A baba hangulata milyen?

Két fiam van, soha többet nem kaptak mint tengervizes orrspray és orrszívó (porszívós féle nem az akksis!). Mindig hamar kijöttek belőle, sose ment a fülükre és mindig jött az orrukból cucc is..

2021. aug. 2. 16:20
 2/12 A kérdező kommentje:

Jön hogy sírjak, mert nincs ki tanácsot adhatna, alig tud szopni is mert mind a száján próbál levegőt venni és sír.

Mi az ami bevallhat orrdugulás ellen?

Természetesen az ablak nyitva , szellőztetek, kinek mi vált be?

2021. aug. 2. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon taknyos volt a kislányom 6 hetesen. Először tengervizes orrcseppet cseppentettem be, hogy feloldja valamelyest a váladékot, utána orrszi-porszi, aztán Nasivin baby. Kb 7 nap alatt jött helyre. Minden evés előtt és éjszakai egyszer csináltam. Amúgy nekem a doki mondta a Nasivint.
2021. aug. 2. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azt 3 éves kortól lehet adni.. :/
2021. aug. 2. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok, emeld meg a kiságyat is, az sokat segít.
2021. aug. 2. 16:22
 6/12 A kérdező kommentje:

Amiatt orvost valtanék mert nem hallgat meg és ramkiabalt ,így nem tudtam elmondani ami miatt aggódok.

Mennyi időt hagyok hatni?

Nem sokat mert nagyon utálja.

2021. aug. 2. 16:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kell egy pár perc, amíg fellazul minden. Az enyémek se szeretik, de muszáj, másképp nem működik. Ja és az sem mindegy hogy milyen irányból megy be a cső az orrába. A fiaimnak mindig átlósan tartva jött ki a cucc, volt hogy a válluk irányába nézett az orrukban a csőr és úgy jött a nagyja. Gondolom arcüreg vagy orrmandula függő is a dolog, kinek hogy vannak a dolgok odabent.. És nem csak a peremnél tartva hanem bedugva az orrukba.
2021. aug. 2. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

4es, ha a Nasivin babyre gondolsz, akkor tévedsz, születéstől lehet adni.

[link]

2021. aug. 2. 16:33
 9/12 A kérdező kommentje:
A többit használta már vki?
2021. aug. 2. 16:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Luff balzsamot nem adtam egy éves kor alatt

Szerintem próbáld ki azt amit itt tanácsolnak, hagyd hatni az orrsprayt, és alaposan szívd az orrát, minden irányból, jól forgasd körbe, ne a peremén, hanem dugd az orrába rendesen.

Mindig etetés előtt csináld, így fog tudni levegőt venni szopi közben.

Pár nap és jobb lesz, kitartást!

2021. aug. 2. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!