Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Refluxos babák anyukái! Ti...

Refluxos babák anyukái! Ti milyen 2es tápszert adtok babátoknak? Kizárólag AR-est, vagy már a simát?

Figyelt kérdés
Sajnos égen-földön nem kapok Humana babyfitt 2-est, állítólag már nem gyártják. Próbáltuk a Novalacot, de az nagyon drága, mert a dokinéni 2es tápszert már nem írhat fel receptre. De váltanunk kell valamire, mert az 1essel már nem lakik jól. Má arra is gondoltam, hogy kipróbálom a sima tápszert, de nem tudom, hogy attól nem bukma-e megint sokat. Ti mit javasoltok, hogy csináljátok?
2010. aug. 28. 18:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy 7 hónaposak vagyunk.
2010. aug. 28. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én babáim 13 hónaposak, de reggel és este még mindig milupa ar-es tápszert kapnak. Nekünk is volt egy időszak, hogy nem volt elég a szokásos adag, akkor kaptak még. Egy alkalommal nem tudtuk időben ar-es tápszert szerezni, így kénytelenek voltunk simát venni (kb 8-9 hónaposak voltak), minden további nélkül megették és egyikük sem bukta vissza.
2010. aug. 28. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Most lesz lassan 9 hónapos a kisfiam. Az elejétől fogva Milupa Milumil AR tápszert eszik. Próbáltam nemrég sima tápszert, de sajnos úgy folyott vissza belőle, hogy rossz volt nézni:(

Ezt a tápszert 1 éves korig felírhatja a doki, próbáld vele megbeszélni.

2010. aug. 28. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Próbáltam, de azt mondja, hogy csak az 1est írhatja fel receptre 1 éves korig, a 2est már nem lehet, csak a HA-st. De nekünk az AR-es kellene. :(

De kifogom próbálni a Milupa 2est. Mennyibe kerül receptre és recept nélkül?

2010. aug. 28. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Milupa AR-ből nincs 1 és 2... Ugyanazt ette 1 hetesen, mint most lassan 9 hósan...Tehát a doki azt simán kiírhatja...

A másnevű tápszerekből van AR 1 és 2...

A nagyobbik fiam ivott Milupa 2est, de az nem volt sűrű annyira, mint egy AR tápszer. A kicsi próbálta, de folyott vissza az is:(

Nekem van felesleges plusz receptem, ha érdekel..

2010. aug. 29. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Én neked a sima tépszert + Nutritont ajánlom.

Az én babám az elején bukott sokat. Bár nem diagnosztizáltattam a refluxot, de a doki mondta, hogy ez az lesz. Szopi előtt kelett neki adnom zselé formájában, aztán továbbra is bukott ezért le kellet fejnem az anyatejet és abba kevernem a port. Emiatt sajnos 5 hósan elfogyott a tejem és a doki Beba HA AR-t irt neki ki. Ettől többet hányt mint előtte, nem birta a gyomra vagy nem is tudom, ezért BEBA pro 1-est és mostmár 2-est eszünk.

Mostmár 9 hós és lassan elhagyjuk a Nutritont.

Szóval neked javaslom, hogy vegyél sima tápot amilyen megfelel és keverd hozzá a Nutritont. (sűrítő)

Másik két ismerősöm babájának is javasoltam és nekik is nagyon bevált.

Remélem tudtam segíteni.

2010. szept. 7. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!