Refluxos babák anyukái! Ti milyen 2es tápszert adtok babátoknak? Kizárólag AR-est, vagy már a simát?
Most lesz lassan 9 hónapos a kisfiam. Az elejétől fogva Milupa Milumil AR tápszert eszik. Próbáltam nemrég sima tápszert, de sajnos úgy folyott vissza belőle, hogy rossz volt nézni:(
Ezt a tápszert 1 éves korig felírhatja a doki, próbáld vele megbeszélni.
Próbáltam, de azt mondja, hogy csak az 1est írhatja fel receptre 1 éves korig, a 2est már nem lehet, csak a HA-st. De nekünk az AR-es kellene. :(
De kifogom próbálni a Milupa 2est. Mennyibe kerül receptre és recept nélkül?
Milupa AR-ből nincs 1 és 2... Ugyanazt ette 1 hetesen, mint most lassan 9 hósan...Tehát a doki azt simán kiírhatja...
A másnevű tápszerekből van AR 1 és 2...
A nagyobbik fiam ivott Milupa 2est, de az nem volt sűrű annyira, mint egy AR tápszer. A kicsi próbálta, de folyott vissza az is:(
Nekem van felesleges plusz receptem, ha érdekel..
Én neked a sima tépszert + Nutritont ajánlom.
Az én babám az elején bukott sokat. Bár nem diagnosztizáltattam a refluxot, de a doki mondta, hogy ez az lesz. Szopi előtt kelett neki adnom zselé formájában, aztán továbbra is bukott ezért le kellet fejnem az anyatejet és abba kevernem a port. Emiatt sajnos 5 hósan elfogyott a tejem és a doki Beba HA AR-t irt neki ki. Ettől többet hányt mint előtte, nem birta a gyomra vagy nem is tudom, ezért BEBA pro 1-est és mostmár 2-est eszünk.
Mostmár 9 hós és lassan elhagyjuk a Nutritont.
Szóval neked javaslom, hogy vegyél sima tápot amilyen megfelel és keverd hozzá a Nutritont. (sűrítő)
Másik két ismerősöm babájának is javasoltam és nekik is nagyon bevált.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!