Alul öltöztettem volna a babát?
A felnőtteknek rövid ujjú, rövid nadrág reggel 7 után teljesen normális szerintem, ahogy a nyári ruha is, ami rajtad volt.
Nem tudom, mennyi idős a babád. Az enyém 9 hónapos, 7 órakor 20 fokban én a rövidujjú bodyhoz adok rá rövidnadrágot is. Nincs melege, nem fázik. Ha úgy érzed, a tiedre elég a body, az is rendben van. Ha mások máshoz vannak szokva, az meg az ő dolguk. Szerintem ne hadonlítgasd magatokat másokhoz.
Mivel fogalmunk sincs nálatok milyen idő van/volt reggel 7-kor, erre nehéz válaszolni.
Azt meg végképp nem tudhatjuk, milyen típusú gyerekek voltak.
Három gyerekemből 1 kimondottan fázós, egy átlagos, egy pedig mindenki szerint kevés ruhát vesz fel.
Ha a tiéd jól érzi magát egy szál bodyban reggel, a másik is jól érezheti magát bőven felöltözve.
A fiam nem bírja a meleget,de reggel még van rajta egy véknyabb nadrág a rövidujjú bodyn. Később már nem kell rá. Ő szerintem ellenne egész nap egy bodyban,inkább én féltem.
Sapkát túlzásnak érzem,hacsak nincs 15 fok széllel. Múltkor nálunk is esős szeles 15 fok volt, vékony sapit ráadtam.
Szabolcs megye, Nyíregyháza, reggel fél 7-kor 20 fok volt. :) azért a vékony nadrág.
5ös voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!