Coop-os pelenkát próbáltátok már? Milyen a minősége? Bevált?
1 csomaggal vettem, a felét kidobtam.
Szakad, kifolyik, kipöttyösödött tőle...
Emellett drága is.
A 36db-os nálunk 3200ft. Lidliset használunk, abban az 50db 250pft, és összehasonlíthatatlanul jobb...
Nálunk is csak coop van, 1db, de inkább bemegyek hetente/2hetente/havonta a városba megvenni.
Szoktam használni. Nálunk is coop van.
Alap esetben pennyt, dm saját márkát lidl használunk.
A coopos is hasonló, tehát teljesen használható.
Ellenben ha elfogadsz egy 3 gyerekes anyuka tanácsát első pelusnak ne ezt vegyétek, mert az 1-s legkisebb méret is hatalmas ebben a fajtában.
Dm saját márkában az 1-s pelus tökéletes ha nem akartok liberot venni. Sőt abban van xs méret is korababa méret dm saját márkában. .
Én is faluban lakom, szintén egy coop bolt, és egy pici abc van.
Inkább a pelenka.hu-ról rendelem, mindog van akciójuk, sokkal jobban megéri. Bizonyos összeg felett a kiszállítás is ingyenes.
Hát meg az oké, te eltervezed coop-osat használsz...
Elmondom, mi fél év alatt 6 fajta pelenkát teszteltünk, mire a 7.bevált...
Se a dm-es, se a pampers, se a liberó nem jött be. Mind a 3tól kiütéses lett a gyerek...
Pennys olyan mint a nejlon zacskó. Coopos kifolyik, szakad. Tescós szintén silány számunkra. Nálunk a lidlis jött pl be...
De barátnőm fia a lidlist nem bírja...
9 ez így van.
Nalunk a Lidl onnantól nem volt jó hogy a gyerek már kúszott mert sosem marad a helyen plusz a pelenkara csiptetheto legzesfigyelo is leesik róla, Szoval éjjelre sose használtuk.
A liberobol kifolyt mindig a kaka.
A dm nem rossz, de valahogy nem szerettem meg. A rossmannos szinten ez a kategória. Jojo de semmi extra.
Nekünk a pampers jött be, abból mindegyik fajta igazából.
Ez tényleg ahány baba/anya/helyzet annyiféle igény és stb. Előre nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!