Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is agresszívebb lett a...

Más is agresszívebb lett a szülés után?

Figyelt kérdés
Én régen sosem tudtam kiállni magamért, mindig inkább háttérbe húzódtam. Mióta megvan a baba, simán "nekimegyek" bárkinek, vezetés közben meg ha valaki veszélyeztet, az megnézheti magát. (A vezetésben nem lettem az, ellenkezőleg, most sokkal nyugodtabban és lassabban vezetek)
2008. dec. 9. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

na én szülés előtt sem voltam nyugodt vérmérsékletű, mindig kimondtam amit gondolok és kiálltam magamért, DE most mégjobban. Én is képes vagyok bárkinek "nekiugrani" a gyermekem érdekében, védelmében. Egyszóval anyatigris lettem :)

Így van ez jól :)

6 és fél hós kisfiú anyukája

2008. dec. 9. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Én körülbelül a terhességem közepétől vagyok agresszívebb (onnantól, amikor már jól éreztem magam), de igazán csak a szülés után jött ki rajtam. Ez teljesen normális dolog. Anyák lettünk és nagy a felelősségünk, meg kell óvnunk a kicsinket egy csomó dologtól és sok unintelligens embertől, akik sokszor semmibe nézik a kismamákat. Az autósok nagy része rettenetesen bunkón viselkedik, akár babás személyautóval, akár babkocsival jársz az úton. Neked meg vigyázni kell a kicsidre. Tehát teljesen érthető, ha anyatigrisként viselkedsz.
2008. dec. 9. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam így van, nem is hittem volna. Anyosom egyszer kérdezte is, nem vagyok-e "kicsit" ingerult...tombolnak még a hormonok, meg azt hiszem, ad egy kis onbizalmat a szulés, a baba, hogy "igazi család" vagyunk. Sokkal határozottabb lettem, nem csak a babámat vedeném meg bárkitol, hanem végre magamért is kiállok. Már 8 honapos a baba, pár dologban már higgadtabb vagyok, de még tart ez az állapot, kíváncsi vagyok, meddig:)
2008. dec. 9. 23:13
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem nincs gyerekem és nem tartom magam agresszivnek,de nem ahgyom,hogy sok bunko beszóljon!akkor mi lesz ha lesz baba is akit védenem kell?
2009. ápr. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!