Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar enni a 2,5...

Miért nem akar enni a 2,5 honapos fiam? Felébred és sir hogy éhes szopizik 3-5 percet és nem kér többet, probáltam büfiztetni de akkor sem eszik elfordul acicitöl.

Figyelt kérdés
Miért csinálja,mert ezután 20-fél ora mulva megint enni kér és akkor is eszik kb. ugyanennyit és kész alszik vagy nézelödik és legközelebb 3-4ora mulva éhes.Eddig 10-20 perceket evett egyszerre de másfél hete kezdte ezt csinálni,másnál is van ilyen?Mitöl van és mit tehetek ellene?A hasa nem fájés csütörtökön voltunk dokinál nem látott sem szájpenész sem semmi gondot
2008. dec. 9. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is ezt csinálta 2,5 hónapos korában, kiderült hogy szájpenésze van és nem tud nyelni.

Ha fehér a nyelve akkor biztos a szájpenész miatt nem eszik

2008. dec. 9. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem azt mesélte anya h amikro szoptatott én nagyon gyorsan ettem, és megvoltak ijedve h keveset eszek.

Majd elvittek az orvoshoz, ott a védőnő lemért szoptatás előtt és után, és megnyugtatta anyát h még többet is eszek mint kéne:)

2009. márc. 31. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi utolsó vok, most látom h már régi ez a kérdés, nem figyeltem amikro válaszoltam.

Amugy már azóta minden rendbe veletek?:)

2009. márc. 31. 22:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy!Köszi azota már jobb volt a helyzet,de sajnos pár napja elválasztotta magát a 6 honapot betöltött babám,igaz már nagyrészt tápszeres volt igy nem sok tejem volt.
2009. ápr. 1. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!