Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek februári babája lett?

Akinek februári babája lett?

Figyelt kérdés
Nálunk milyen volt az időjárás mikor a kicsivel sétáltak? Hidegek voltak még? Hó? Eső?
2010. aug. 28. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:

az én babám január végén született. úgy 3 hetes koráig csak a teraszra vittem ki babakocsiban, pont a hó miatt, és mert nálunk nincs járda, csak az úton lehet tolni a kocsit, és a jégen kissé veszélyesnek találtam. amikor nem volt nagy hó, akkor mentünk mindenfelé, 2-3 órát is sétáltunk, nagyokat aludt a babám a kocsiban. hideg volt, de jól felöltöztettem, betakartam és eléggé zárt a kocsink is, így nem fázott. tettem alá egy vastag plédet, hogy alulról se érje a hideg. beletettem és 10 perc múlva általában aludt is, elringatta a babakocsi.

esőben viszont nem szívesen sétálok, egyrészt én is bőrig ázok, esernőyt elég bonyolult fogni ha az ember lánya babakocsit tol, esőkabátom meg nincsen. a babakocsi esővédője sem egy életbiztosítás, a kocsi aljába mindig felcsapódik a kerekekről a víz... szóval ha esik, mi legfeljebb a teraszon sétálunk.

2010. aug. 28. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Február 9-én született a babám, 35. hétre, úgyhogy én kb 3 hét után mertem kivinni először. De még akkor is voltak hidegek, meg néha volt még egy kevés hó. Nagyon rossz időben nem vittem ki (szél, eső, hó), ha csak szimplán hideg volt, akkor jól beöltöztettem, meg egy vastag plédet terítettem alá, és úgy sétáltunk.
2010. aug. 28. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly február végén született. Szakadt a hó hazafelé a kórházból és csípős hideg volt. Március közepétől volt már elfogadható időjárás de még bőven overálban volt meg sálban jól beöltöztetve.

Február az még javában tél de még márciusban is fagy.

2010. aug. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!