Milyen pelus vált be nektek?
Figyelt kérdés
És hol szoktàtok venni?2021. júl. 21. 23:00
1/17 anonim válasza:
Pampers.
Ahol épp járok és lehet kapni.
2/17 anonim válasza:
Én Dm saját márkás párti voltam vagyok, mert olyan jó puha az anyaga és van derék összehúzó része is meg minden. Az ára meg végképp jó. :)
A pamperst is szeretjük, de azt csak akkor veszünk ha nagyon akciós (pelenka.hu például).
Harmadik kedvenc a Libero, most épp ezt használjuk, mindig kényelmesek a méretezések és nem “karton” anyagú mint mondjuk a Tescos. Ezt is most akciósan vettem a pelenka.hu-n.
4/17 anonim válasza:
DM saját márkás. Pempares premium care-t kipróbáltuk 3 óriáspakk ereéig. Annyival nem tud többet, mint amennyivel többe kerül. Így maradtunk a DM-esnél.
6/17 anonim válasza:
Csak a Pampers, mindkét gyermekemnél.
7/17 anonim válasza:
Lidl sajàt màrkàs. Elvétve hasznàltunk Aldisat meg Pamperst, de annyira nem jött be. Libero kifejezetten nem vàlt be. A gyerek alkatàtól is függ, hogy mi lesz jò (mi ezen buktuk a 2 szettnyi moshatò pelenkàt, utòlag jöttem rà)
8/17 anonim válasza:
Babydream, utána meg Pomette. A lányom éjszakára 4 éves koráig hordta.
10/17 anonim válasza:
Dm penny sajátmárka. Lidl lupilu szintén.
Most a pepcosat próbáltam, pont annyit is ér amennyibe kerül.
1 nagyobb adag pisi után már cserélni kell mert olyan mintha egész nap a gyereken lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!