Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lyukasztottatok ki a...

Mikor lyukasztottatok ki a gyermeketek fulet?

Figyelt kérdés

Elozo kapcsolatombol van egy negy eves lanyom, neki akkor szurattam, mikor szerette volna. Ugyanigy gondolom a 7 honapos lanykaval kapcsolatban.

Tegnap voltunk anyoseknal, aki mar total bezsongott, mert van egy regi fulbevalo, ami meg az anyjae volt es mivel sogornomnek fia szuletett, igy lanyom megorokolte. Teljesen kiakadt, hogy meg mindig nem furattam ki a fulet, attol meg plane, hogy nem is akarom, csak ha o szeretne. Raadasul eleg sokat piszkalja meg tepi a fulet ha faradt, felek hogy kiszakitana.

Nem fogom anyosom miatt kiszuratni a fulet, de lattam hogy nem oszinte a mosolya, mikor ragaszkodtam a fent emlitetthez.

Ti mikor szurattatok ki, hogy viselte?

2021. júl. 20. 16:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
6 éves kor előtt értelmetlen is, mert alakul a fülcimpa, és nem lesz szimmetrikus, az meg.... Elég ciki
2021. júl. 20. 17:41
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
10es vagyok, lányom 6 éves, mindkettő fülcimpája egyforma szimmetrikus. Aki csinálta tudta a dolgát. Ha lenne még lányom neki is 3 hónaposan lyukasztatnám.
2021. júl. 20. 17:50
 13/24 anonim ***** válasza:
17%
12-es nem a fülcimpa nem lesz szimmetrikus hanem a lyukak helyzete
2021. júl. 20. 17:53
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Oké, értem. Én ettől függetlenül nem látok rajta semmi különöset. Mindkettő olyan amilyennek lennie kell.
2021. júl. 20. 18:03
 15/24 anonim ***** válasza:
30%
8 éves, nincs neki, majd ha akar elmegy és csináltat magának amikor annyi idős lesz, hogy nekem az ég világon semmi dolgom ne legyen vele!
2021. júl. 20. 20:01
 16/24 anonim ***** válasza:
34%

Én majd akkor ha eldönti hogy milyen nemű szeretne lenni. 🤷

Najo.. nem ám. 3 hónaposan. Önrendelkezést, hogy nem hordja ha nem akarja.

2021. júl. 20. 21:06
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Önrendelkezhet* bocs átírta a telóm.
2021. júl. 20. 21:07
 18/24 anonim ***** válasza:
65%
5 éves és még nincs neki, nem is tervezem. Szerintem is kevésbé szép egy kisbaba fülbevalóval, így nem is gondolkodtam benne. A másik érvem pedig az, amit sokan írnak: majd Ő dönt a saját testéről később.
2021. júl. 20. 21:11
 19/24 anonim ***** válasza:
62%
Akkor mikor majd kérni fogja. Kapott ajándékba újszülöttként csilivilli fülbevalót rokontól, elraktam. Anyám is fárasztott vele hónapokig, hogy majd milyen jó lesz, az én pici fülbevalómat megkapja a kislányom. Hát nem. Majd a gyerekem eldönti akar-e. Egész gyerekkoromban folyton be volt gyulladva a fülem, mindig is utáltam magamon, kényszerként éltem meg. A lyuk persze nem forrt be, nagyon zavar. Ne engedj a nyomásnak, meg fogod bánni.
2021. júl. 20. 22:48
 20/24 anonim ***** válasza:
54%

Én azonnal kilyukasztatom amint lehet.

Nekem ki lett babakoromban, én örültem neki később nem kellett paráznom a lyukasztástól. Nem éreztem h korlátozódtam volna az önrendelkezésemben.

2021. júl. 21. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!