Hogy jöjjek rá hogy fiú vagy lány baba?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm történetében kitette de nem tudom eldönteni hogy fiú vagy lány. 2 hónapos kb. Füle pont nem látszik. Ruhája fehér sárgával, kiságy fehér.
Semmi kék semmi rózsaszín. De cumi. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
2021. júl. 18. 22:27
11/27 anonim válasza:
A fülbevaló se mindig biztos, ha már ilyen nem túl egyértelmű dolgokkal veszik körül, nem kihangsúlyozva vele a gyerkőc nemét. Egyébként én is azt szoktam nézni, ha nem tudom eldönteni, de mostanában egyre több ismerősömnél látom, hogy nem
szúratják ki a kislány fülét.
12/27 anonim válasza:
Nálunk a családban egyik kislánynak sincs kilyukasztva a füle, csak mondom. :) Most kapott csak az egyik lány, mert megy elsőbe és szeretett volna. Szóval ez egyáltalán nem jelent semmit.
13/27 anonim válasza:
2 hónaposan még nem szokták kilyukasztani a fülét...
14/27 anonim válasza:
13, már a kórházban ki lehet neki lyukasztani ha a szülő szeretné 3 naposan :)
15/27 anonim válasza:
De akkor is,nem minden lánybabának szokták,sőt.
16/27 anonim válasza:
Persze, hogy nem, de ez írva is lett fentebb.
17/27 anonim válasza:
Kislányunk van, nincs kilyukasztva a füle. Kislányt várunk, nem lesz kilyukasztva a füle és a nemét, nevét, adatait sem fogjuk megosztani, de jó tudni hogy lesz aki majd ugyanígy fog nyomozni, ez elég nevetséges azért :D
18/27 A kérdező kommentje:
17# mondom csak kíváncsi vagyok
2021. júl. 18. 23:18
19/27 anonim válasza:
17, Szerintem ha már képet posztolnak róla, felesleges ez a nagy titkolózás. Én sem vagyok az a mindent osszunk meg a világon a gyerekről, max negyedévente valami vállalható kép ami miatt nem fog fejbe vágni 20 évesen, de azt én is szeretem tudni, hogy mi a baba neme/neve. Nincs ebben semmi kivetni való.
20/27 anonim válasza:
3 lányom van. Egyiknek sincs füllbevalója. 😂
Szóval ez sem mérvadó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!