Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leila nevű nagytestvér mellé...

Leila nevű nagytestvér mellé milyen második keresztnevet választanátok?

Figyelt kérdés

2021. júl. 18. 13:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%

A kerdesben oke,hogy azt irod nagytestver melle, ezert is gondoltam, hogy a kistestvernek keresték nevet, de aztan folytatod, hogy második keresztnevet. A masodik keresztnev azt jelenti, hogy mar van egy első es amelle adsz meg egyet, tehat a te esetedben ez Leila Anna lenne például. Majd rá lett kérdezve es a valaszodban egyertelmuen azt irtad, hogy "nagytestvérnek várnék ötleteket". Hat ez alapjan nem egyertelmu,meg ha te azt is hiszed:)

De ertjuk most mar, a kisebb testvernek keresel nevet. Csak legkozelebb gondold at, hogy biztos ertheto-e:)

2021. júl. 19. 10:26
 22/30 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem szép név a Leila, nincs vele gond. Nos, én nagyon ráérősen átgondolnám a Leilát, ha már mindenképp ahhoz illőt keresel. A név arab-perzsa eredetű, l betűs, ritkább név. Így a tesónak is hasonló:

-arab eredetű pl Amira, Alina, Jázmin

- l betűs nekem most perpill a Luna jutott eszembe, de ami mégjobb, arab és l betűs pl a Leonóra

2021. júl. 19. 12:56
 23/30 anonim ***** válasza:
50%
Marina, Miléna, Melánia, Loretta, Laura, Dorotina, Izabella, Annabella, Noémi, Antónia, Virág, Kiara, Kitti, Sejla, Barbara, Dominika, Csenge, Hanna, Szabina, Judit, Xénia, Ilma, Ilda, Márta, Mónika, Dorabella, Mirabella, Jusztina, Katalin, Karolina, Korina, Karina, Larina, Dalma, Boglárka, Bíborka, Emese, Esztella, Estilla, Stella, Stefánia, Kingyő, Brigitta, Dorina, Aurélia, Babett, Hilda, Zita, Zelma, Zelmira, Rebeka, Valéria, Valentina, Miriam, Jolanda, Klaudia, Klarissza, Szintia, Emőke, Szilvia, Etelka, Gabriella, Kinga, Tamara, Teodóra, Zora, Zorina, Bíboranna, Lauretta, Letícia, Olívia, Amarilla, Lídia, Hildegárd, Szidónia, Szimonetta, Júlia, Julietta, Marietta, Marinetta, Éva, Heuréka, Réka, Nárcisz, Petra, Petronella, Anzelma, Felícia, Letícia, Aletta, Tina, Katrina, Melinda, Anna, Dalma, Norina, Lorina, Donna, Donatella, Boróka, Borbála
2021. júl. 19. 16:14
 24/30 anonim ***** válasza:
80%
Zara, Aida, Aisa, Miriam, Hana (egy n-nel), Zelda, Zelma, Zamira
2021. júl. 20. 09:33
 25/30 anonim ***** válasza:
55%
Odett,Abigél,Bianka,Blanka,Angelika,Ildikó
2021. júl. 20. 10:36
 26/30 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem arab eredetűt válassz.

Aisa,Zara,Amira

2021. júl. 20. 12:14
 27/30 anonim ***** válasza:
69%
Lívia, Lídia, Ajsa, Míra, Lúcia, Dóra
2021. júl. 20. 12:37
 28/30 anonim ***** válasza:
43%
Mónika
2021. júl. 25. 00:04
 29/30 anonim ***** válasza:
74%
Nóra
2021. júl. 26. 19:04
 30/30 anonim ***** válasza:

A Lucia milyen szep, nem is jutott eszembe. Megvan amugy azota a nev?

En a fiamnak a 8.honap vegen adtam nevet 🤣

2022. máj. 9. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!