Leila nevű nagytestvér mellé milyen második keresztnevet választanátok?
A kerdesben oke,hogy azt irod nagytestver melle, ezert is gondoltam, hogy a kistestvernek keresték nevet, de aztan folytatod, hogy második keresztnevet. A masodik keresztnev azt jelenti, hogy mar van egy első es amelle adsz meg egyet, tehat a te esetedben ez Leila Anna lenne például. Majd rá lett kérdezve es a valaszodban egyertelmuen azt irtad, hogy "nagytestvérnek várnék ötleteket". Hat ez alapjan nem egyertelmu,meg ha te azt is hiszed:)
De ertjuk most mar, a kisebb testvernek keresel nevet. Csak legkozelebb gondold at, hogy biztos ertheto-e:)
Szerintem szép név a Leila, nincs vele gond. Nos, én nagyon ráérősen átgondolnám a Leilát, ha már mindenképp ahhoz illőt keresel. A név arab-perzsa eredetű, l betűs, ritkább név. Így a tesónak is hasonló:
-arab eredetű pl Amira, Alina, Jázmin
- l betűs nekem most perpill a Luna jutott eszembe, de ami mégjobb, arab és l betűs pl a Leonóra
Szerintem arab eredetűt válassz.
Aisa,Zara,Amira
A Lucia milyen szep, nem is jutott eszembe. Megvan amugy azota a nev?
En a fiamnak a 8.honap vegen adtam nevet 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!