12/30 anonim válasza:
Szerintem szép név. Nekem kell minden nevet becézni.
13/30 anonim válasza:
Dalminak lehet becézni, bár én utálom hogy minden nevet kötelezően becézni akarnak...
14/30 anonim válasza:
Én is ismerek. Laza, mosolygós, kirobbanóan életvidám fiatal nő, aki szabadon utazgat a világban, élvezi az életet. Örömtelen? :D :D Azért, mert ez a neve? Ezeket a dolgokat nem a név határozza meg.
15/30 anonim válasza:
Én direkt olyan neveket kerestem a gyerekeimnek, amiket nem lehet becézni :DDD Ez is szempont volt. Mert nem kell mindenkit mindig becézni.
16/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, adtam is volna a lányomnak, de a férjemnek van egy ilyen nevű nem túl szép ismerőse, így nem akarta.
18/30 anonim válasza:
Én is midnig a dalmatákra asszociálok róluk. Nem tartom csúnya névnek, de a sajátomnak nem adnám.
19/30 anonim válasza:
Ismerek egy tündéri 8 éves kislányt ezzel a névvel. Őt becézik, Dalmi. Lehet furcsa elsőre (nekem is az volt, amikor az anyjától először hallottam), de már nem az.
20/30 anonim válasza:
Én is ismerek több Dalmát is.
Nincs baj a névvel, nekem személy szerint nem tetszik és a lányomnak sem adnám, de nem érzek szekunder szégyent, amikor meghallom, mint sok más névnél, amit adnak mostanság. Szerintem egy teljesen normális név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!