2/30 anonim válasza:
Sok boldogságot Dalma,
neked szól a dal ma!
3/30 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele, ismerek Dalmát. Nekem nem tetszik annyira, hogy a saját gyerekemnek adjam, de nincs vele semmi gond.
5/30 anonim válasza:
Gyerekként ismertem Dalmát. Meggyőződésem volt, hogy a Dalmata miatt nevezik így. Azóta is egy pöttyös cuki kutya jut eszembe erről a névről.
101 kiskutya rajongó voltam gyerekként. 😂
6/30 anonim válasza:
Én szeretem. Oviban volt egy, emlékszem, kisszék volt a jele. :D
7/30 anonim válasza:
Nem adnám a kislányomnak, komoly és becézhetetlen név (legfeljebb Dalmusként).
Egy visszahúzódó, önbizalom-hiányos gyereket, majd egy szigorú, örömtelen életű felnőttet képzelnék el ilyen névvel.
8/30 anonim válasza:
Nekem tetszik hangzásra, pozitív, hogy magyar és nem túl gyakori, mégis ismert. De a jelentése ("testes") nem túl szerencsés. A "Barátaim: Tigis és Micimackó" sorozat jut még róla eszembe. :)
10/30 anonim válasza:
Kettőt is ismerek, egyik sem önbizalom hiányos vagy örömtelen felnőtt 😅
Tetszik a név, de talán nem annyira hogy adnám is. De hát ez a rész szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!