Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy újszülött babát (2hetes)...

Egy újszülött babát (2hetes) mikor lehet kivinni emberek közé? Gondolok itt a bevásárlásra, piacra.

Figyelt kérdés
Köszi szépen!
2008. dec. 9. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

szia.

Mink 3 hetesen jól bebugyolálva tavaj télen vittük magunkkal a lányunkat.

2008. dec. 9. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan helyre ahol nagy tömeg van influenzás megbetegedések idején ne vidd pl.Tesco,piac...

Ilyen helyeken lehet a leggyorsabban összeszedni a betegségeket.

Én 3-4 hetes kora előtt nem vinném.

Decemberben és januárban tombolnak a betegségek a gyerekorvos szerint.

2008. dec. 9. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
az elsö agyok.A lányom tavaj jan.30.-án született.
2008. dec. 9. 09:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor ez azt jelenti, hogy a bevásárlás idejére a mamival kell maradni...:)
2008. dec. 9. 09:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazából kicsit hülyén érzem magam, hogy nem mehetek sehová. Már 2 hete a lakásban csücsülök!!!Eddig mindig mentem...és ez most furcsa nekem...
2008. dec. 9. 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én csak az első védőoltás után (2 hónapos korában) vittem bevásárlóközpontba. De akkor is csak "nyugisabb" időben, tehát nem a hétvégi nagy tömegbe!

Annyi beteg ember mászkál figyelmetlenül a városba, főleg így télen; vigyázz nagyon a babádra, mert az ő immunrendszere még nagyon gyenge!

2008. dec. 9. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha tényleg nem éppen ilyen influenza időszakba lennél, akkor vihetnéd. De hidd el, jobb, hogyha a vsárlást kihagyod. Az a sok beteg ember..
2008. dec. 9. 10:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!!Csak tudjátok, a férjem mindig megy valahová, hisz most ő intéz mindent...és annyira mennék már én is...
2008. dec. 9. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz, ha baba nélkül mész, de úgy még akár 20 percre is érdemes. Ha esetleg elkap valamit, akkor egy nyugodt pillanatod nem lesz, és manapság nem éppen arról híresek az emberek,hogy odafigyelnének egymásra. Értem ez alatt, hogy akkor is bele fog "esni" a babakocsiba, hogy megnézze a picúrt, ha éppen ki se lát a náthából, vagy "semmi baja, csak kicsit köhög". És ők még elég nehezen másznak ki ebből.
2008. dec. 9. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha mehetnéked van,akkor sétálj vele az utcán.Az is segíthet,hogy ne érezd magad annyira bezárva.Amikor esős idő van,én is majd megőrülök.
2008. dec. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!