Ilyen kis korkülönbségnél hogy készítsük majd fel a nagyot a testvér érkezésére?
11 hós babám mellé úgy néz ki, érkezik a kistestvére! 19 hónapos lesz, mikor megszületik, és szeretnénk, ha felkészülne rá, ne viselje meg annyira. "Sajnos" rettentő anyás, már megérezhette, hogy terhes vagyok, mert kb a beágyazódás óta (így visszaszámolva) olyan, mint egy kismajom, egy szó szoros értelmében vett anyamatrica. Rettentő nyűgös is, sokszor csak a kezemben van el, kapaszkodik fel a lábamra, stb. Attól tartunk, hogy megviseli majd, ha megszületik a pici.
A vizsgálatokra visszük majd magunkkal, de mivel még elég kicsi, nem tudom, hogy lehetne ismertetni/megbarákoztatni a helyzettel.
Aki hasonló cipőben jár(t), hogy csinálta?
Köszönöm szépen!
Sehogy sem fogja ezt megérteni mert nem lesz olyan értelmi szinten.
De jó lenne ha elkezdenétek, hogy az apja is vigyáz rá.
Nem fogta fel az én kisfiam sem. (2 év van nálunk is)
Az a pillanat amikor rádöbbent, hogy a hugi marad, az a születése után 3 hónappal volt. Vendégségben voltunk vidéken és mikor indultunk haza a fiam nagy erőkkel elköszönt a húgától. Mondtuk neki, hogy nem tudjuk miből gondolta, hogy marad a tesó, de nem marad. Jön haza velünk. A fiamnak akkor esett le, hogy innentől nincs egyedül. Most 2 és 4 evesek és nekem úgy tűnik nagyon szeretik egymást.
Nekem az a tanácsom, hogy csináljátok mindent természetesen. Eleinte én is próbálkoztam, hogy a baba a hasam van van még ilyesmi, de eleresztett.. úgy voltunk vele, majd lesz ami lesz, mi mindkettőt szeretjük és reméljük ők is majd egymást... Bejött.
Hát nálunk felfogta
19 hónap van szintén.
Nyilván nem 10-11 hónaposan, hanem a folyamatos adagolás ért le neki.
Nekem még anyatejes is volt végig.
Egyébként most 3 éves.
Van amire emlékszik is, vagyis emlékezteti magát, időről időre kérdezget.
A 3-4 nap kórházra is felkészítettem, egész jól viselte.
Igazàból folyamatosan sokat beszéltünk neki is a testvéréről, megmutattuk a pocakomat, amikor lett, meg az uh képeket stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!