Hányszor és mennyit eszik 8 hónap körüli babátok?
Azokra lennék elsősorban kíváncsi, akik tápszeres babák, mert mi már sajnos azok vagyunk.
Hányszor eszik a pici egy nap, és grammra kb mennyit?
Tegnap volt 8 hónapos a fiam. Reggelire 200 ml tápszer. Tízóraira vagy tejpép( kb 200ml), vagy joghurt gyümivel. Ebédre húsos főzelék 1 üveg, vagy ha én csinálom kb 200 ml. Uzsira gyümölcs gabonapéppel, kb 200ml. Vacsira 230 ml tápszer. Szóval 5X eszik és 8, 11, 14, 17 és 20 órakor. Tehát nappal 3 óránként, az éjszakát átalussza.
8,5 kiló és 72 cm
Reggel, délben és este 200 ml. táp.
Délelőtt gyümölcs sinlaccal.
Délután főzelék hússal. Ezek kb. 200-250 gr.
Most kezdjük majd az ebéd kiváltását.
köszönöm a válaszokat. A védőnő szerint baj hogy a lányom csak 4 szer eszik egy nap:
- fél 8 körül 210ml tápszer
- 11 főzelék, kb 220gramm (nagyrészt én készítem)
- 3-fél 4 körül: tejpép gyümölccsel, vagy csak gyümölcs
- fél 8 körül 210ml tápszer
Szerintetek is kevés ez neki?
8200gramm, 72cm. 3350el és 58 cm-el született, ma 8 hónapos
szia, majdnem 7 és fél hónapos, 70 cm, 8000 gramm, kezdettől tápszeres.
reggel kb. 150 mili tápszert iszik, utána tízóraira megeszik - grammra nem tudom, mennyi lehet, kb. 120 gramm talán - 1 banánt egy fél almával, 1 barackot 1 almával, 1 barackot 3-4 szem szilvával, ezeket mindet szinte mindíg keksszel. Ebédre főzit eszik, kb. 190 grammot. Uzsonnára tápszer, 150 mili, vacsira 210-240 mili tápszer, ennke egy részéből készítek egy kicsi rizspépet neki. Mivel pár napja nem nagyon issza adélutáni tápszert, ma délután megkóstoljuk a joghurtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!