Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Névválasztás-kérdés,melyik a...

Névválasztás-kérdés,melyik a két legszimpatikusabb az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Adél,Darina,Glória,Janka,Karina,Luca,Leila,Lia,Míra,Natasa,Panna,Zsanett,Zsófia.

2021. júl. 1. 20:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
76%
Darina,Glória
2021. júl. 2. 23:46
 32/48 anonim válasza:
87%
Lia, Karina, Panna
2021. júl. 3. 12:44
 33/48 anonim ***** válasza:
77%
Adél, Zsófia
2021. júl. 3. 14:58
 34/48 anonim ***** válasza:
47%

Nekem ezek tetszenek a legjobban a felsoroltak közül:

Darina,Glória,Karina,Leila,Lia,

Még legeslegjobban:

Glória, Karina, Leila ; Amúgy mondjuk egy Leona, Leonóra, Eleonóra, Leonetta, Eleona nem jön be? Szerintem elég cool nevek:) ; szerintem jó lehetne akár. :):)

2021. júl. 3. 18:04
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Adél, Zsanett
2021. júl. 5. 09:39
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Karina és Lejla 😊
2021. júl. 5. 23:04
 37/48 anonim ***** válasza:
42%

Pontos i vel Buksi! Mira! Amúgy jó sok nevet felsoroltal, nem ertem az ilyen kerdeseket, pár év mulva ha a ygerek megkérdezi, hogy :

- Anya , Én miért lettem Mira?

- Hát kislányom, a gyakori kérdések oldalon ezt szavazták meg, ezért.

Are You idiot?

2021. júl. 5. 23:41
 38/48 A kérdező kommentje:
23;41/37 Sajnos itt már ötletet sem lehet kérni,ha már a szülőknek nincsen,mert jönnek a féltékeny válaszok,akiknek a gyerekük valami annyira "kiváló" névvel vannak megáldva,hogy másokat zavarjon...Egyik ember sem olyan,mint a másik,de erre gondolom rájöttél az max 20 év tapasztalattal...Szerintem az,hogy megkérdezzük hogy a többségnek melyik szimpatikus,az nem egy nagy istenverése...
2021. júl. 6. 08:25
 39/48 anonim ***** válasza:
51%

37-es vagyok, nem válaszoltál a kérdésemre!

Nem azzal van baj, hogy megkérdezed, azzal sem lenne baj ha két név között vacilálsz és megkérdezed , de leírsz ide 10-20 nevet és kozlod h válasszunk?!

De ami felháborítóbb, hogy én ezt szóvá teszem és meg én vagyok lepontozva :D

Ha szerencsétlen gyereknek még egy nevet sem vagy képes egyedül adni, hogy fogsz igazi, komoly problémákat megoldani? Megsúgom sehogy. Ritka életképtelen vagy.

Szegény gyerek, ha megkérdezi, hogy miért így hívják, tenyleg azt mondod, hogy ezt szavaztak meg többen gyakorin. Ez szánalmas. És a max 20 évemben is több tapasztalatom volt mint neked sokkal idosebben, nem voltam soha ilyen életképtelen! Jó, hogy nem már az egész naptárt leírod...

2021. júl. 7. 01:11
 40/48 anonim ***** válasza:
51%

Fura a gyakori D népség...

#39 vagyok

2021. júl. 7. 01:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!