Hogy alszik a babátok? Sötétben? Csendben? Kis fényben? Stb.
7 hós a kislányom, és nappal is csak sötétben alszik (lehúzott redőny), és csendben, ja és első baba.
Azért döntöttem így, mert ha egy pici fény is volt a szobában felébredt, ha nem volt csend, felébredt...Azt hozzáteszem, hogy nagyon rossz alvó volt....Most jókat alszik, de megszokhatta így? Mindig ezen agyalok...
Nálatok hogy van?

Az én lányom 1 hét múlva 7 hónapos lesz!
Az elejétől kezdve, nappal a játszó szőnyegén vagy az ágyunkban alszik természetes fénynél, nem sötétben! Szólhat a tv, utcazaj stb., ezt szokta meg! Este a saját ágyában, lehúzott redőnynél, szintén szólhat a tv! Neki nem kell teljes csend, de azért ne legyen túl hangos semmi sem!

Értem, köszönöm a válaszokat!
Azért vagyunk páran, akiknél szintén sötét és csend van:)
Majd meglátjuk mi lesz később....de az biztos, hogy számít mihez van szoktatva (én is sötétben és csendben alszom, anyámék is....nem akartam ehhez szoktatni, de ez "kellett" a picimnek is, különben nem aludna ennyit......)
Szép estét!

Szia!
Délután lehúzom a redőnyt,de nem teljesen
Este nem húzom le,hogy legyen levegő,és amíg el nem alszanak ég a sólámpa,ha elaludtak,lekapcsolom,és lejjebb húzom a redőnyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!