Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy alszik a babátok? Sötétbe...

Hogy alszik a babátok? Sötétben? Csendben? Kis fényben? Stb.

Figyelt kérdés

7 hós a kislányom, és nappal is csak sötétben alszik (lehúzott redőny), és csendben, ja és első baba.

Azért döntöttem így, mert ha egy pici fény is volt a szobában felébredt, ha nem volt csend, felébredt...Azt hozzáteszem, hogy nagyon rossz alvó volt....Most jókat alszik, de megszokhatta így? Mindig ezen agyalok...

Nálatok hogy van?

2010. aug. 26. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az én lányom 1 hét múlva 7 hónapos lesz!

Az elejétől kezdve, nappal a játszó szőnyegén vagy az ágyunkban alszik természetes fénynél, nem sötétben! Szólhat a tv, utcazaj stb., ezt szokta meg! Este a saját ágyában, lehúzott redőnynél, szintén szólhat a tv! Neki nem kell teljes csend, de azért ne legyen túl hangos semmi sem!

2010. aug. 26. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és még velünk alszik egy szobában és nincsen éjjeli fény!
2010. aug. 26. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk sötétítő függöny van, így nappal nincs sötét a szobában.Éjjel ugye sötét van, lámpa nem ég neki.Csak az esti altatásnál van "csend".A Tv megy a másik szobában, meg beszélgetünk, de már nincs zörgés.Nappal úgy lett altatva pici korától fogva, hogy amikor elaludt akkor mosogattam, törölgettem, tehát nem volt csend. Jókat aludt pl. fúrás közben is.Na meg nem igazán tud nappal csendben aludni, mert panelba lakunk.
2010. aug. 26. 21:43
 14/15 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat!

Azért vagyunk páran, akiknél szintén sötét és csend van:)

Majd meglátjuk mi lesz később....de az biztos, hogy számít mihez van szoktatva (én is sötétben és csendben alszom, anyámék is....nem akartam ehhez szoktatni, de ez "kellett" a picimnek is, különben nem aludna ennyit......)

Szép estét!

2010. aug. 26. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Délután lehúzom a redőnyt,de nem teljesen

Este nem húzom le,hogy legyen levegő,és amíg el nem alszanak ég a sólámpa,ha elaludtak,lekapcsolom,és lejjebb húzom a redőnyt

2010. aug. 27. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!