Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehetne az ilyet illedelm...

Hogy lehetne az ilyet illedelmesen megmondani? Szóval a szomszédok mennek az agyamra, s már annyi méreg van bennem, hogy ha szólnék, normálisan biztos nem tudnám mondani.

Figyelt kérdés
Nincs olyan nap, hogy ne ébresztenék fel a kopácsolásukkal, rohangálásukkal a kicsimet. Ha idegenről lenne szó, kerek-perec megmondanám, viszont a csajszival egy faluban nőttünk fel, kiskorunk óta ismerjük egymást, s tanácstalan vagyok, hogy lehete az ilyen esetet kezelni. Még én érezném magam kellemetlenül, ha szólnék, de már tegynap azt mondtam elég. Reggel fél hétkor húst klopfol, majd hétkor elkez porszivózni, kiabálnak az erkélyen, este pedig mintha felhúznák az ólocipőjüket, s puff neki, maratonfutásba kezdenek felettük 11-ig. Arról nem is beszélve, hogy már terigetni sem merek kintre, mert állandóan lehamuzzák a ruhákat. Van valakinek tanácsa, hogy lehet ezeket szépen, nem sértőn megmondani?
2010. aug. 26. 14:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

16.40-es vagyok. Hat, nem gondoltam, hogy ennyien vagyunk azonos cipoben....

Most is meg all a bal felettunk, az alig masfel eves meg szaladgal, szerencsere mar negyed oraja csak zokniban.

Te mire jutottal, mit fogsz csinalni?

Amugy jo otlet, hogy a parodat kerd meg, hatha az o szava nyomatekosabban hat.

Kitartast mindannyiunknak!! :-(

2010. nov. 24. 22:07
 22/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok. Bocsi, hogy csak most válaszolok, de elutaztunk hétvégére, és még csak most tudtam egy kis időt szakitani arra, hogy megköszönjem a válaszaitokat, és biztató szavaitokat. A helyzet semmit sem változott, mondanom sem kell, hiába a szép szó. Ők ilyenek, és ez most próbálom valahogy elkönyvelni magamban. De látom, nagy az Isten állatkertje, nem csak én nem birom elviselni a szomszédjaimat. Mint már irtam, volt szólni fent a férjem, hogy nem lehetne-e egy picit csendesebben, na de ők négykézlábra ereszkedve kergetik a kislányt, s ezzel szórakoznak, holott tudják, hogy ez mennyire zavaró, mert már emlitettük nekik. Az volt a válasz, hogy ők is ilyen szomszéddal vannak megáldva, mert reggel hallják, ahogy az összecsukja a széthúzhatós kanapét. Csak az nem tart tovább 10 másodpercnél, én meg órákon keresztül hallgathatom őket. Én is szóltam már a cikicsikket és a hamut is illetően a csajnak, erre is jött egy jó, mindent megmagyarázó válasz: nem tehet az erkélyre hamutartót, mert a férje haragudna, hogy cigizik, mivel asztmával küzd már kiskora óta! Akkor nyugodtan dobálja az én frissen mosott ruháimra! No comment! Próbálom őket megszokni, bár nem tudom, lehetséges-e. A férjem szólt már kétszer, én is elmondtam érthetően, ennyiből már érteniük kellene! Nem teszem magam tönkre idegileg, bár nekik ez szépen megy. É sa vége csak az, hogy jól összeveszünk a férjemmmel, mert én csak őket tudom szidni! Mert amire hazaér munkából a vérnyomásom 200-on van. És kinek mondjam? Csak neki, de ő meg már unja. Szóval köszi szépen mégegyszer lányok, és akiknek szintén hasonló szomszédja van, kitartást! Szép és nyugodt napot mindenkinek!
2010. nov. 30. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!