Hogy lehetne az ilyet illedelmesen megmondani? Szóval a szomszédok mennek az agyamra, s már annyi méreg van bennem, hogy ha szólnék, normálisan biztos nem tudnám mondani.
Nagyon megertelek! Nalunk detto ez a szitu, mar 6 eve. Amikor eloszor szoltunk, a lanyunk 3 honapos volt, rossz alvo, naluk pedig este 11ig ment a darido. Az akkor 1,5 es 3 eves gyerekek motoroztak, cipoben rohangaltak. Sajnos o nem volt megerto, meg minket bunkozott le, hogy mennyire nem vagyunk toleransak. Most ujbol szult - egy masik pasitol - es reggeltol megy a duborges, szaladgalas kopogos cipoe, erkelykorlat csapkodas stb. Megint szoltunk - letagadta, hogy ok zajonganak.
Remelem nalad a szep szo hasznalni fog. Mindenkeppen szolj, de kedves, baratsagos hangnemben. Sajnos mi hiaba beszeltunk normalisan. Csak annyi valtozott - azert ez is valami, hogy mar nem focizik a ket nagy este 10.30ig a szobajukban.
Ha az elmúlt 3 hónapban nem történt semmi, szerinted magától meg fog oldódni a dolog? Gondolom az első kiírás után sem beszéltél velük.
Ne is haragudj, de néma gyereknek anyja se érti a szavát!
Vagy megmondod nekik hogy mi a gondod (akár szépen, akár csúnyán), vagy beletörődsz a helyzetbe. Azzal nem lesz jobb, hogy időnként eljössz ide panaszkodni!
Igenis nyisd ki a szádat! Más megoldás nincs! Vagy tűrj!
Nem egy helyen lakunk és nem egy szomszédról van szó? Ezt a kérdést én is kitehettem volna mert én meg most készülök a szülésre és pihennem kéne, de itt a 2 évesem akit minden nap felébresztenek és muszály felkelni. Aztán meg mintha tudná mikor alszik délután mert akkor újra kezdi.
Nálunk az a baj hogy reggel fél 7 és 7 között gurul a kihúzhatós kanaké a helyére aztán meg a bútorokat a parkettán tolja vissza a helyükre. Csak azt nem tudom hogy mi a francot tud napi többször tologatni rajtuk??
A 7vége a legroszabb mert akkor sem érdekli hány óra...nekiáll mosni és takaritani 10-ig majd ha végzett elmegy otthonról.
Én már 2x szóltam de csak annyi történt hogy 2 napig megvárta a 8 órát. A férjem a cigi miatt szólt mert az égő cigit kidobták és ráesett a szőnyegünkre....ráadásul kint voltunk mind a ketten. Férjem felment és visszavitte a még égő cigit és letagadták hogy ők dohányoznának. Folyamatosan hülyének néznek minket, de utoljára a férjem vasárnap reggel felpattant az ágyból kiment a teraszra és hozzávágott 2db tojást az ablakukhoz.
Szerintem ne te intézd ezt el hanem a párod, ő lehet hogy jobban tudna hatni rá.
Szia!
Nálunk a takarítással volt ez (fürdőszobát csináltattak vmi céggel és a folyosóról hoztuk be a lakásba)Szóltam,hogy legalább este mossanak fel.Megtette de csak maga elött.
Másnap a gondnoknak szóltam,hogy a lakásba száll be a por és nem képes felmosni stb és kértem,hogy névtelenül szóljon.hogy ne rám fújjon a b.nkó nő és láss csodát aznap este az egész folyosót felmosta.Tehát olyan vki segítségét kérd akinek van vmi beleszólása stb.
Hidd el ez használni fog ha már saját józan paraszti eszétől nem fogja fel.
Burkoltan add a tudtukra!
Mikor sétáltok, kérdezz rá hogy dohányoztok, mert mikor szedem be a ruhát tiszta cigizik hamu, nem tudom honnét száll a ruhára!
Rosszul alszik a gyerek, mert Valamelyik szomszéd korán húst klopfol, meg porszívózok és f
Én is hasonló helyzetbe kerültem nemrég. Az egyik szomszéd a zajongásával folyton felébresztette a babám. Mi is jóban voltunk, így rendkívül kellemetlen volt a helyzet. Nagyon sokáig nem szóltam, csak magamban háborogtam, legfőképpen azért, mert neki is volt egy picurija, az enyémmel kb egyidős. Egy értelmes felnőtt embernek tudnia kellene, mik az együttélés szabályai egy ilyen társasházban, főleg annak, akinek szintén van gyereke, ezért elképesztőnek tartottam, hogy hogyan lehet ilyen. Már 8 hónapos volt a gyerekem, amikor betelt a pohár és szépen kedvesen nyugodtan szóltam neki. Bocsánatot kért és onnantól nem volt zaj, nem volt sértődés vagy rossz szájíz, semmi. Utána még többször is összejártunk, többet beszélgettünk.
Csak azt nem értem, hogy miért voltam ilyen buta és teszetosza, hogy 8 hónapig nem szóltam ?! Egyszerűbb lett volna már az elején jelezni, hogy zavarnak minket és pár száz idegsejtem megmaradt volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!