Játszóházba 2,5 hetes babát?
Figyelt kérdés
Nem lenne a gyerekek közelében. Ti vinnétek?2010. aug. 26. 14:22
12/14 anonim válasza:
Ha van hordozókendőd, én abban vinném, akkor még a levegőt is "rólad szívja", nem tudnak még véletlenül sem fölé hajolni a gyerekek.
De csak ha muszáj. Én inkább játszótérre mentem velük mindig, mert nyitott térben kevésbé terjed bármi is...
13/14 anonim válasza:
az első gyereknél én is szigorúan betartottam a 6 hetet. Se ki-se be senki. A másodiknál is így terveztem, de ahogy szokták mondani: ember tervez, Isten végez. 3 hét múlva ki kellett mozdulnunk és akkor már én is vágytam erre...semmi baja nem lett a picinek. Én elvinném, pláne, hogy most szépp nyár vége van (az én lányaim decemberiek)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, vinni fogom, és nagyon figyelek majd rá. Az elsővel én is így voltam, novemberi gyerek. De most már én is úgy vagyok, hogy egyrészt a nagyobb úgyis hazahoz mindent az oviból, másrészt anyatejes gyereket nagy részben védi a tej. Persze azért nem kísértem a sorsot, elvonulunk.
2010. aug. 26. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!