Foghagyma hagymat ki hany honapos kortol vezette be es hogyan adjatok?kb milyen mennyisegben?
Kicsit zavarodott vagyok..egyesek 6-7 honapos kortol ajanljak masok csak joval kesobb....igy nemtudom mikor is lenne jo...
7 honapos most a kislanyom
Mi ugyan BLW-zünk, és így kb a kezdetektől hagymás rántotta volt a reggeli és fokhagymaporral fűszerezek kb mindent, de szerintem 7 hónaposan már simán adhatsz neki. Mittudomén, resztelt májat csinálsz és azt leturmixolod, az is jó hagymás ugye, aztán azt adsz neki. Ha félsz, hogy fájni fog tőle a hasa, először adj csak egy kicsit belőle, 1-2 kanálnyit, aztán ha nincs baja, akkor rendszeresítsd. Gondolom, mint mindennel.
Nálunk a hagyma nagy kedvenc, tejszínes-gombás szószba is mindig főzök, meg az újhagymát is csak úgy elrágcsálja magában. Nekem savat csinál, a gyerek meg sírva követeli. Van ilyen. Kísérletezd ki, hogy mik válnak be nálatok. A hozzátáplálási táblázatoknak amúgy sincs semmi értelme, a méz és a füstöléssel tartósított húsokon kívül egy éves koráig mindent kaphat, teljesen mindegy, hogy 7 vagy 9 hónaposan adod neki először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!