Fisher price-os hipp hopp ugráló zebrát a babátok mennyi idős korától tudta használni?
Figyelt kérdés
14 hónapo baba tudná már? 10 hónapos kora óta jár.2010. aug. 26. 11:37
1/4 anonim válasza:
Tudná, csak érdemes lenne kipróbálnotok, hogy egyáltalán tetszik-e neki. Barátnőméknek van, és egy éves születésnapjára kapta a kisfiú, most 21 hónapos, és rá sem szagol. Időnként megpörgeti elöl a játékokat rajta, hogy zenéljen, de egyébként nem érdekli.
Persze nem azt mondom ezzel, hogy felesleges, de őt például egyáltalán nem érdekli.
2/4 anonim válasza:
A barátnőméknek van,imádja a lányom,kb.egy éves kora üta,vagy talán már hamarabbtól is.Kiváncsi vagyok ha lenne itthon mennyire lenne érdekes neki.
3/4 anonim válasza:
Nekünk van, 1 éves szülinapra kaptuk és nagyon szereti. Időszakos a lángolás érte, van, hogy egész héten ráül és ugrál.pörög vele, aztán van, hogy hetekig rá se pipál. eleinte nagyobb sláger volt.
4/4 anonim válasza:
Nekünk is van, karácsonyra kapta. Akkor még nem tudta egyedül használni (11 hós volt), de azóta vadul ugrál, pörög rajta. 14 hósan biztos hogy tudná használni, de tényleg először ha van rá lehetőség próbáljátok ki valahol. Nekem azt mondta a párom, ha nem fogja szeretni a kislányunk akkor én fogok rajta ugrálni, kicsit drága volt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!