Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Magne B6 jó feszülségoldó?...

A Magne B6 jó feszülségoldó? Szedhető szoptatás alatt is? Mennyit szabad belőle szedni?

Figyelt kérdés

A Magne B6 jó feszülségoldó?

Szedhető szoptatás alatt is?

Mennyit szabad belőle szedni?

2010. aug. 26. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Idegességre, feszültségre is tökéletes. Igen, szedhető szoptatás alatt is, 3*1 adagban.
2010. aug. 26. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
én úgy tudom nem! szerintem egyeztess az orvosoddal!
2010. aug. 26. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A magnéziumra és a B-6 vitaminra eleve szüksége van a szervezetnek. Ha ezek valamiért alacsonyabb dózisban vannak a szervezetben, feszültté válhatunk. Hiszen a magnézium épp az idegrendszer normális működését segíti. Szoptatás alatt is szedhető a Magne B6. A B-6 vitamint eleve nem lehet túladagolni, ui. a vizelettel kiürül... Napi 3x1 nyugodtan szedhető.
2010. aug. 26. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Terhesség és szoptatás

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

A készítmény terhes és szoptató anyáknak történő biztonságos adagolására vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre ezért általános óvatosságból az összetevők napi maximális - étrend kiegészítésként tolerálható - adagjainál (Mg esetében 250 mg/nap; B6-vitamin esetében 25 mg/nap) nagyobb mennyiségben nem ajánlott ezen életszakaszokban.

A javasolt napi adag legfeljebb 4 bevont tabletta.

2010. aug. 26. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Na az utolsón jót nevettem, nem bántás:)

Terhesen 30hetesen kórházba kerültem fájás fájással, kapásból akkora dózis izomlazítós löttyöt kaptam ami magnéziumot és b6ot tartalmazott, hogy ez alapján ki is nyírtak engem meg a babát. Leállították a szülést, majd napi 3x3 magneB6ban kiegyeztünk, jelzem terhesen, a kismamák ebben a régióban 3x2szem magneb6 vagy magnesii citri között választhatnak...

Amúgy jó nyugtató hatású, újra babát várok, szednem kell megint nehogy repetázzak a koraparából, kapásból 3x3, amit szednem kell, és mellé este jól alszok, pihentebben ébredek, és lazább is vagyok. Lassabban robban le az agyam.

Amúgy valamelyik noname terhesvitaminon láttam olyat, mindene stimmelt az elevittel, hogy használatáról kérdezze kezelőorvosát... A gyógyszergyártók még a cvitaminra is inkább ráírják ezt a varázsmondatot, mert ha nem teszik, és valami gáz van a babával, ők mondhatják szóltak.

Amúgy kérdezd meg a védőnődet, mennyit szedhetsz belőle szoptatás alatt.

2010. aug. 26. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
a betegtájékoztatón áll ez, nem én találtam ki...
2010. aug. 26. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom, ezért is írtam, hogy jót nevettem rajta, nem bántásként, olvastam én is, használom is.

Rávésik, hogy ők így gondolják, de az orvos ezt szinte mindig felülbírálja.

A kérdező kérdezze meg a védőnőt, háziorvost, ők biztosabbat mondanak. Határozottan.:D

2010. aug. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!