Hogyan akadályozod meg, hogy a baba levegye a fejéről a sapkát, kalapot?
Figyelt kérdés
7 hónapos a lányom és azt hiszem utálja a kalapokat, sapkákat. Állandóan leveszi a fejéről, akkor is ha 20 alkalommal rakom vissza. A megkötős sem ér semmit. Ha kint vagyunk az udvaron, akkor is csak árnyékban vagyok vele de azért szeretném védeni a fejét, a szemét a napsugaraktól. Milyen fejfedőt érdemes beszerezni, amit nem bír leszedni? Kinek mi vált be?2021. jún. 23. 17:09
11/17 A kérdező kommentje:
😪 ok, ti már felnőttek vagytok, el tudjátok dönteni, hogy mit szeretnétek hordani és számoltok is a következményekkel de ő még egy pici baba és nem tudja, hogy ha leveszi a kis kalapját akkor napszúrást is kaphat, esetleg leég az arcbőre. Na mindegy. Majd kitalálok valamit, ami neki is és nekem is jó. Köszönöm a válaszokat. Mentek a zöld kezek.
2021. jún. 23. 19:26
12/17 anonim válasza:
Hat én nem adok rá és kész. Én is utálom és sok értelmet se találok benne. Megfo benne a feje. Télen amúgy egy darabig mikor pici volt nem engedte de mikor kellően hideg lett nem vette már le. Nem hiszem h erőltetni kene 40fokban kend be nap tejjel és kesz
13/17 anonim válasza:
Az UV-szűrős sapkák nagyon vékony, könnyű anyagúak.
És mutass példát, hordj te is!
Viszont az arcát ne csak a kalappal akard megvédeni, arra ott a naptej.
14/17 anonim válasza:
Mondjuk amúgy még az jutott eszembe, hogy a fiam szereti, ha bevizezzük neki.
15/17 anonim válasza:
Az én lányom is mindig leszedi, és valóban melege van benne, látom ahogy izzad a kis hajacskája alatta. De én megkötöm az állánál, próbálja leszedni, de nem olyan ügyes még, hogy ez összejöjjön. Nálunk hiába viszem árnyékba, már mászik, jár, megy felfedezni, pillanatok alatt kimegy a tűző napra, én nem kockáztatom meg a napszúrást. 11 hónapos, a strandra is csak sapiban viszem ki. Ilyen baromi cuki befőttesüveg-sapója van, a nyakát és vállát is védi a naptól. Szerintem több az előnye, mint a hátránya, szóval én is erőltetem.
16/17 anonim válasza:
Megkötöm és ha le akarja venni rászólok hogy ne.
De árnyékban,boltban,fedett helyeken leveszem róla.Csak akkor kell ilyen melegben sapka (és akkor is vékony,szellőző nyári sapka) ha éri a tűző nap.
Egyébiránt a babakocsi esővédője is sok esetben eleget véd.
17/17 anonim válasza:
Nálunk az öcsémnek vizeztük a sapiját ha olyan meleg volt , így hűtötte is a fejét ezért nem is akarta levenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!