Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős babával/kisgyerekk...

Mennyi idős babával/kisgyerekkel lehet már babakocsi nélkül sétálni?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy onnantól, hogy megteszi az első lépéseket mennyi idő (hány hónap) kell, hogy el tudjunk menni vele a városba vásárolni babakocsi nélkül. Elég nagy és nehéz a sportkocsink, és a kisfiunk is, tehát az ölben cipelés csak rövid távon lehet megoldott.
2008. dec. 8. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem kisfiam 2 éves s 17kg, meg 100cm, egyévesen volt 13 kg, meg 84cm...tehát nagyon nagy mikor elindult...én most megyek vele csak babkocsi nélkül, mert én nem ciplem, nem bírom...de ha hosszabbat sétálunk akkor viszem babakocsit is biztonságból ha elfáradna...tolom.
2008. dec. 8. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell látnod. Először csak kis sétákat tegyetek, mondjuk a téren, a háztömb körül, aztán az utca körül, majd lassan egyre nagyobb sétákat is tehetsz vele, látni fogod, hogy bírja. Arra azért számolj, hogy egy idő után, ha már fárad, fel kell venned kicsit.Na, meg persze azt se felejtsd el, hogy így tovább tart az út, hiszen egy kisbabát még minden érdekel, pláne, hogy már nincs babakocsihoz kötve.

Lányommal a 10 perces út gyalog (2 éves) kb fél óra, mert időnként megáll, nézelődik, visszaszalad...stb.Ő 13 hósan kezdett egyedül járni, de már előtte is sétálgattunk babakocsi nélkül, úgy, hogy fogtam a kezét, vagy kapaszkodott a kocsiba és együtt toltuk. :)

2008. dec. 8. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom kb. 13 hósan kezdett járni, tehát amikor már biztos volt magában az még pár hónapba beletellett. De mi vettünk ilyen összecsukható sportkocsit, ilyen egyszerűt, 10 e volt és ha úgy megyünk vhova akkor visszünk magunkkal. Mert ha elfárad, vagy elalszik netán akkor én nem bírom vinni, leszakad a kezem. Most lesz 21 hónapos és 87cm kb és 15 kg. Tehát elég nehéz lány. Én sem vagyok épp vékony, meg gyenge de mégsem bírom el. Meg hát ha véletlenül elalszik csak kényelmesebb neki, mint hogy én szorítom magamhoz. Nekünk ez a kocsit kicsit hátrébb lehet dönteni, de csak egy picit. De még ez is jobb a kézben cipelésnél.

Amúgy ő elég sokat tud sétálni, van hogy felkéredzkedik, de aztán leteszem egy kis cipelés után, és ő hál Istennek nem ellenkezik ellene. De ezt csak itt a faluban merem megtenni egy utcával arrébbig kb., nagyobb táv már tuti nem menne neki. Ismerem annyira.

Jó az ha van nálad ilyen kocsi biztonságnak! Mindig jól jöhet!

2008. dec. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!