Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy működik pontosan a szélcső?

Hogy működik pontosan a szélcső?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta ő minden etetés után használja,nem sok az? Én ma vettem,de nem értek hozzá.
2008. dec. 8. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom hogy a barátnődnek így javasolták-e,de én soknak tartom így a használatát.A szélcső ingerli a Baba beleit,ezáltal használatkor jobban távoznak a szelek.Elméletileg nem lesz hasfájós.De nem jó sokszor használni,mert elnyomja a normális ingert és ördögi körbe kerül,mert még kevésbé mozognak a Baba belei.Vagyis hozzászokik.Szerintem akkor érdemes csak használni,ha nagyon erős görcsei vannak a kicsinek.De lehet,hogy egy hőmérő is megteszi ugyan ezt a hatást.
2008. dec. 8. 14:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is haszáltam a lányomnak kb.5x ( 7 hónap alatt). Szerintem elég akkor használni, ha nagyon kemény a pocija, ha görcsöl és nagyon sír. Szerintem sem helyes mindennap használni.hazsnálata egyszerű: BABAOLAJJAL kend be a cső végét, (nem azt amelyiken a felirat van), a babád lábait a bokájánál összefogod, felemeled, térdei hajlítva legyenek, a pocija felé nyomod a lábait és elekzded óvatosan bedugni a popsijába. Mi ketten csináltik a párommal, ő dugta a csövet és fogta a lábait én pedig masziztam a pociját. Nem kellett sokat várni, a hatás nem maradt el.:)kb 2 hónapos korában használtuk először, de most 7 hónapos és kb 3 és fél-4 hónapos kora óta nem kell!:Szerintem nagyon jó dolog és kíméletesebb is mint a lázmérő. Nekünk bevált:) bogi
2008. dec. 8. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!