Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babának hogy sűrítit...

5 hónapos babának hogy sűrítitek a főzeléket? Miket főztök nekik?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Krumplival szoktam sűríteni. Vagy úgy, hogy kevesebb főző levet teszek bele. Liszttel még nem szabad ilyen idős korban sűríteni. Én 10 hónapos korban adtam először lisztes főzit neki.
2010. aug. 26. 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor a Picúrom 5 hónapos volt, még csak ismerkedtünk a krumplival. 4 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást almával, barackkal, utána jött (vagyis jött volna) a krumpli. Nem ette. Öklendezett tőle. Később rájöttem, hogy valószínűleg nem az íze, hanem az állaga miatt. Egy pici anyatejet tettem hozzá, hogy jobb legyen. Végül csak almával ette meg. Egy jó darabig így kapta, mire elfogadott hozzá mást is (répa, cékla). Most 8 és fél hónapos, még mindig krumplival sűrítek, bár most már csak pár kockát teszek bele, (kivétel a spenót, mert abba több a krumpli kevesebb a spenót), és főleg a zöldségek + csirkemell dominálnak. Üdv, és jó étvágyat Nektek a finomságokhoz :-)
2010. aug. 26. 08:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2010. aug. 26. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!