Sziasztok, eléggé kétségbe vagyok esve, azért írok már ide is... 31 fok van a lakásban és még csak június van. A férjemet viszont semmivel nem tudom meggyőzni, hogy vegyünk klímát. Szerinte "csak pár napot kell igazán évente, amúgy meg árampazarlás, és meg is lehet tőle betegedni". Igen ám, de 8 hónapos a babánk, folyamatosan izzad a tarkója... viszont nem érdekli a hőség, boldogan játszik így is, ezt is mondja a férjem, hogy ugye, milyen jól érzi magát, nem érdekli, hát mit idegeskedek. Persze, mert folyamatosan felváltva szoptatom es itatom vízzel. Van még itt olyan, aki szerint ez nem gond és én pörgöm túl? Nagyon aggódom a túlmelegedés, hőguta miatt. Ha velem értesz egyet, te mit tennél?
Köszönöm a valaszokat. Igen, itthonról dolgozik, azért látja, hogy a gyereket abszolút nem érdekli a meleg. De igen, ha nem tudom meggyőzni, veszek én. Én is erre gondoltam.
2021. jún. 21. 15:22
12/28 anonim válasza:
Magyarázd el azt is férjednek, hogy a nyarak már egyre melegebbek és ráadásul szélsőségesebbek lesznek a globális felmelegedés miatt. Az infláció miatt meg egyre felfelé fognak menni a klíma árak. Úgyhogy minél hamarabb megveszitek (nyilván ha belefér anyagilag), annál jobb. Tartós elektronikai cikk, szerintem simán megéri a belefektetett pénzt.
2021. jún. 21. 15:23
13/28 anonim válasza:
Ha nem dől be a költségvetésetek én is azt mondom, hogy vegyetek.
2021. jún. 21. 15:26
14/28 anonim válasza:
Nálunk van,de nem használjuk.Egy szál pelusban elvan éjjel-nappal.Nem kell annyit mosnom. :D
Pár óránként mikor nagyon meleg van kis baba medencében a nappaliban pancsizik.Felmosok utána,nem olyan nagy ügy..
De ha nektek ennyire sok már a 30 feletti hőmérséklet és a baba sem bírja tényleg kell egy klíma.A ventillátoroktól csak megfázik.
Kedden például 36 fok lesz.Szóval jó lesz sietni.
2021. jún. 21. 16:16
15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Kedden elviszem a nyaralóba, ott mindig hűvös van. Beszélek a férjemmel, ha a heten nem tudom meggyőzni, majd nélküle beszereltetem a split klímát. Rá fog jönni, hogy igazam van.
2021. jún. 21. 16:21
16/28 anonim válasza:
1-es jól mondja, a mostani klíma alapjàn a térségünkön lassan a klíma olyan természetesnek kellene lennie, mint a fűtésnek.
2021. jún. 21. 16:21
17/28 anonim válasza:
vegyetek két erős FÁN ventilátort.
2021. jún. 21. 16:38
18/28 anonim válasza:
az URADnak igaza van. egy csecsemő simán súlyosan meg betegedhet a klímától, ezért is óvja. Jobb lene hűvösben tartani, de a hűvös olyan 24-25 fokot takar.
Ezért írtam előzőleg, hogy vegyetek ventilátort, de látom nem tetszett a válaszom, ezért még egyszer leírom ugyanazt.
vegyetek két erős FÁN ventilátort.
2021. jún. 21. 18:17
19/28 anonim válasza:
18-as. Babára ventilátor, nagyon okos ötlet. Na attól biztosan megbetegszik, ráadásul sok értelme van a 31 fokot kevergetni.
Én is (más is) leírtam, hogy 24,5 fok van klímával. Nem kell 18 fokot csinálni, a klíma nem azt jelenti, hogy jégcsap lóg a gyerek fülén.
2021. jún. 21. 18:27
20/28 anonim válasza:
Nekünk is van klíma. Ha épp az adott szobában vagyunk, lekapcsolom. Ha nem, akkor megy. Illetve az egyik megy mindig. De nem brutal hidegen, 25 fok és egyes ventillatorral. Így kellemes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!