Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a legjobb modszer a kakilta...

Mi a legjobb modszer a kakiltatasra?

Figyelt kérdés
14 hetes a kisfiam, es 5 napig nem szoktt kakilni,aztan nem tudom mit tegyek ,mi a legjobb-lazmero,glicerines kup,hallottam valami sziruprol is.Kinek mi valt be?
2008. dec. 8. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hűűű 5 nap az nagyon sok, dokinéni mit mond??

Mi hipp bio sárgabaracklevezünk pár kanállal ilyenkor, tutira bevált mindig.

2008. dec. 8. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha van lehetöséged, beszélj erröl a védönéninek. Én úgy hallottam, hogy anyatejes babáknál elöfordul, hogy csak 4-5 naponta van széklet. Nálunk bevált a lázmérö, csak bedugtam egy pillanatra, s már jött is. Van egy folyékony szer ( Microklist a neve), szintén popóba kell beadni, ez után 5-10 percen belül van eredmény.

Ha betöltöttétek a 4. hónapot, s esetleg elkezded a hozzátáplálást, akkor mindenképp gyümölccsel kezd (ez széklet lazító).

2008. dec. 8. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a dr-nő ajánlotta a Laevolac szirupot(cukor szirup),ehhez nem tud hozzászokni a baba.
2008. dec. 8. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha anyatejes és nem feszült tőle, akkor semmi gond.Csak felhasznál mindent a kis szervezete.Ha tápis, akkor már komolyabb a dolog. Én inkább a természetesebb megoldásra szavaznék: a sárgabarack, őszibarack kitűnő, mert rostban, lében, vitaminban gazdag..és ha hozzászokik az sem baj.:))))persze 14 hetes babánál ezért még halálbüntetés jár.:)))bocsi..az uccsó mondat a rugalmasság mellett szól.
2008. dec. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!