Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek így megy az evés,...

Mindenkinek így megy az evés, vagy csak én vagyok ügyetlen, vagy a babám hiperaktív?

Figyelt kérdés

Kint van hordozóban evéskor,mert 5 hós lesz,és a tízóraiat kapja épp,de keze-lába ilyenkor jár,első percben még nyugi van, de utána tépkedi az előkét,pelust húzkodja a hordozó madzagját,amivel ki van kötve( nem tudom mi is a neve).

Éhes,eszi amit adok,kiskanállal,szereti is nagyon,tátog is hozzá, de közben folyton tevékenykedik,nincs nyugton,és persze minden kajás lesz,van hogy kitekeri magát hátrafelé közben, de a végére csak megeszi a kaját.

Csak nem tudom más baba is ilyen nyugtalan,vagy izgatott,vagy mi ez tulajdonképp,vagy én csináljak másként valamit?

2008. dec. 8. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
az én lányom is mozog evs közben.Majd ha nagyobb lessz javul a hlyzet.Fog ö me´g a kajába is nyúlkálni.....
2008. dec. 8. 12:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen azt nem is írtam,hogy közben majdnem kiveri a tálkát a kezemből.De akkor ezek szerint ilyen kis huncutok,köszi.
2008. dec. 8. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

klasz kis eleven manód van :D ne aggódj, hiperaktivitasról kb 2 eves kora utan lehet beszelni csak, addig legtobb ilyen izgőmozgó.

örülj neki, biztos aktív, érdeklődő, kivancsi :))

2008. dec. 8. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez van, mióta etetőszékben eszik, méginkább, mert tetszik neki, hogy előre tud benne hajolni, van tálca amit püfölhet, stb, és kaja közben még dumál is, megy abababa-dedegye... :) Szóval próbálok nem ordenáré kupit csinálni, de nem könnyű. És persze anyósom jól kiosztott, hogy "miért hagyom játszani benne? Az etetőszék evésre való..." Én csak nevetek ezen, ne aggódj, minden baba ezt csinálja, legalábbis jó sokáig.
2008. dec. 8. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kisfiam pont ugyanezt csinálta 5-6 hónaposan. Hadonászott, hátrafelé tekergett kifelé az etetőszékből, kitépte a kezemből a teli kanalat, elhajította messzire főzelékestől stb. ... sőt, sokszor a nagy hadonászásban úgy felbosszantotta magát, hogy meg sem ette a kaját. Néha másfél óráig tartott az etetés és utána félóráig az eltakarítás... Most lesz 8 hónapos és már sokkal "komolyabb", már csak akkor csinálja ezt, ha unja az etetést, mert régóta ott ül.

Szóval szó nincs hiperaktivitásról, csak eleven, vagány kis babód van, akinek sok minden más leköti a figyelmét, hiszen még most kezd ismerkedni a világgal és a saját erejével, ügyességével. Légy türelmes, néhány hónap és megnyugszik, mert már nem lesz újdonság az etetőszéki "csata".

2008. dec. 8. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
A fiam már 8 hós, és még mindig jár a keze-lába, rádadásul korbeforog az etetoszékben. Remélem, kinovi. Egyelore ugy segítek magamon, hogy adok valamit a kezébe, ami lefoglalja,így nem csapkod csak tátog, mukodik a dolog. A tálkát pedig minél messzebbre!
2008. dec. 9. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!