Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szívzörej ki alakulhat bármiko...

Szívzörej ki alakulhat bármikor és van rá gyógymód?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem alakulhat bármikor, bár általában veleszületett és öröklött.

Nekem megállapították, 21 voltam, de semmit nem tettek vele, anyám meg már 40 felett volt, mikor diagnosztizálták, vele sem tettek semmit...

2010. aug. 25. 21:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Az igen de szuper. És milyen jelei lehetnek?
2010. aug. 25. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:

A kislányomnál kb 3 hónapos korában vette észre a gyerekorvos. Elküldött egy kardiológiai kivizsgálásra. A kardiológus megvizsgálta, csinált ekg-t, és azt mondta ez a fajta zörej teljesen ártalmatlan. vagy kinövi, vagy nem, de problémát nem fog okozni.

Ebből feltételezem, hogy lehet ártalmatlan, mint a lányom esetében, és lehet más is. Érdemes lenne beutalót kérned egy kardiológushoz, hogy megnyugodj.

2010. aug. 25. 22:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Kisfiamról van szó eddig semmi híre nem volt nála a szív zörejnek egyik napról mondta a gyerek orvos hogy szívzöreje van , Csütörtökön voltunk a dokinál semmit ilyet nem mondott kedden mentünk akkor meg már azt mondta lehetséges ez?
2010. aug. 25. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam szívzörejjel született,6 hónapos korára kinőtte,nem kellett vele semmit tennünk.

Én még nem hallottam,hogy később alakulna,max.nem veszik észre előbb(de lehet,hogy ebben a kérdésben tudatlan vagyok)

2010. aug. 26. 06:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van állítólag. Először az üzemorvos hallotta 20 éves koromban, EKG-n nem találtak semmit, aztán az üzemorvos megint hallotta, voltam szívultrahangon is, de ott sem volt semmi szerencsére. Anyámnak is van zöreje, de nem csináltak vele semmit.
2010. aug. 26. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!