Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megváltozott az öltözködési...

Megváltozott az öltözködési stílusod szülés után?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 20:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Nem, csak a méret. A mellem felvesz mindent...
2010. aug. 25. 22:02
 22/35 anonim ***** válasza:

21:37-es vagyok.

Én sem babakocsihoz veszem fel a magassarkút! Alkalomra használom, vagy olyan bevásárláskor, amikor a kicsit a férjem viszi kenguruval. Szóval amikor nem kell babát cipeljek.

2010. aug. 25. 22:05
 23/35 anonim ***** válasza:
Az én öltözködési stílusom semmit nem változott :)
2010. aug. 25. 22:34
 24/35 A kérdező kommentje:
Babakocsit még sohasem toltam magassarkú cipőben. De ha olyan helyre megyünk ahol Apa is ott van velünk, akkor néha igen.
2010. aug. 25. 22:39
 25/35 anonim ***** válasza:

Ha mar igy a magassarkuknal jarunk...nem nott a labatok a terhesseg alatt?

Az enyem nott 1 szamot es a regi cipoim mentek a kukaba :(

Sajan ez nem olyan, hogy majd visszafogyom :(

Pedig imadom a cipoket....eleg sok is volt....kezdhetem ujra a gyujtogetest!!

2010. aug. 25. 22:41
 26/35 anonim ***** válasza:

De sajnos igen!

Nekem is nőtt a lábam,és egy kondicipőn kívül semmi nem jó rám!

Még a papucsaim sem,mert szélesebb is lett a lábam,így bele se fér... :(

Vannak olyan cipőim,amiket lagzikra vettem,és csak egy-két alkalommal volt rajtam.

Sajnos el kell adjam őket,mert azért ki nem dobom a teljesen jó állapotú cipőimet.

2010. aug. 25. 22:46
 27/35 anonim ***** válasza:
Ne is mond! Nekem is nőtt 1 számot a lábam. Rengeteg cipőm, papucsom van, 37-es, mind divatos. Megtehettem, jó állásom volt, így rengeteget cuccom van. A farmerokat kinőttem, ált. 1-szer 2-szer vettem föl, szinte újak. Melltartóim mind kicsit lettek, a fiókjaimat totál ki kellett ürítenem, és új dolgokkal feltöltenem. Sajnálom, mert nagyon sexi, nőies, gyönyörű darabjaim voltak, és szinte minden új, mert zsákszámra vannak cuccaim. Minőségi cuccokat hordtam, jó üzletekből vásároltam csak. Most is a minőség az első, és a stílusom sem változott. Ugyan olyan csini cuccokat hordok, mint a babám születése előtt, persze nem azokat, amiket munkába hordtam, mert munkába elegánsan, magassarkúba, managerstylbe jártam. Most sportosan elegánsan, nőiesen járok. Imádom a szoknyákat, ruhákat, farmert... Ami változott, hogy ma már nem járok állandóan magamnak vásárolni, inkább a babámnak szeretek vásárolni, mint magamnak, mert tele vagyok cuccal, táskákkal, övekkel, meg amit el tudtok képzelni. Valakinek jó lenne eladni pár dolgot, mert sajnálom, hogy be kellett dobozolnom a sok holmimat, míg valakinek örömet is okozhatna. Most kicsit úgy érzem magam, mint a boltkóros naplójából a csaj, de tényleg én is jó sokat jártam anno a butikokat, üzleteket.:))) Most a babaosztály az első, a női részleget csak átfutom.
2010. aug. 25. 23:03
 28/35 anonim ***** válasza:
Sajnos a plusz kilók miatt megváltozott az öltözködésem is(én is bankos vagyok/voltam).Bár én a munkahelyen kívül már nem öltöztem elegánsan,hanem a lezser,itt-ott szaggatott cuccokat hordtam,a cél egy kicsit a szexiség is volt.Na de most...a cél az elrejtés lett.Még szoptatok,az odafigyelés nem segít,mert terhesség alatt 15 kg maradt rajtam.Már alig várom,hogy fogyózhassak és intenzíven futhassak,de az én fiam még egy ideig biztos cicit akar.
2010. aug. 25. 23:04
 29/35 anonim ***** válasza:
Itt mindenki bankos volt? :)
2010. aug. 25. 23:10
 30/35 anonim ***** válasza:
En nem :D (aki kerdezte, hogy nott-e a labatok)
2010. aug. 25. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!