Megváltozott az öltözködési stílusod szülés után?
Köszi a válaszokat!
Persze én is igyekszem nem el "asszonyosodni". Általában mindig rövidnagrág, farmer, top volt a nyerő nálam is, de már a rövidebb topokat nem veszem fel, pedig csak 3 kg választ el a terhesség előtti súlyomtól. Mostanában nagyon szeretem a szoknyákat, amit eddig föl sem vettem. Sokkal több olyan cucc van a szekrényemben, ami kicsit csinibb mint egy top, de nem túl elegáns. Cipőben még mindig a lapos, az a kényelmes. Persze itthon én melegítő, top.
Határozottan igen!Én is hasonlóan hozzád,kedves kérdező,azelőtt nem voltam szoknyás,inkább sportos,farmeres pólós voltam.
Bezzeg most (ahhoz képest) sokkal nőiesebben öltözködöm.
Na nem magassarkú,meg fekete kiskosztüm,hanem szoknyák,lenvászon nadrágok,nőcisebb felsők!
Ja,és amiben még változtam,hogy mikor terhes lettem nagyon-nagyon vékony voltam...De most a szülés után normális lett a súlyom.(15 kg-ot híztam,de kellett is)Így viszont az összes régi ruhámat dobhattam ki,és vehettem újakat!
És nem szeretem szülés óta a rövidebb pólókat!Minél inkább hosszabb,annál jobb.Nem szeretem a nagyon szűk nadrágokat,és felsőket.Inkább egy kicsit lazábbak legyenek.
OFF
Ti hordtok magas sarkú cipőket?
Csak mert szülés óta én egyszer vettem fel egy nem is túl magas,fa papucsot,de olyan hülyén éreztem magam,amint toltam a babkocsit...:P
JA,és ezek után valaki még be is szólt az autóból...nagyon rosszul esett!
Szóval "illik" ,vagy nem?
Nem csoda,hogy hülyén éreztem magam a BABKOCSIVAL :D
Szóval babakocsit akartam írni!
Én vagyok a 3. bankos.
A magassarkú cipők, csizmák a szülés óta (2 éve) a szekrény legalján vannak, és a kosztümök, blúzok, csinos ruhák, nadrágok is. Mostanában leginkább farmert hordok pólóval, rövidgatya is farmer. Lapos papucs vagy balerina cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!