Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinél fájdalommal, sírással...

Akinél fájdalommal, sírással járt a fogzás, annak hány hónaposan kezdődött?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
6 hónapos volt mikor az első fogak jöttek.
2010. aug. 25. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:

4.5 honaposan bujt ki az elso 2 foga,de 7!! hetesen kezdett el fajni Neki.Lazza orrfolytassa hasmenessel kiserve.

Most 6.5 honapos es 1-2 napon belul kibujik a felso 2 foga is.

Ezek rogton el kezdtek noni amit az elso 2 kint volt (vagy hamarabb, csak nem tudtam, hogy felul is faj szegenynek)

Most szinten hoemelkedese van es alig tud aludni :(

Mar en is kivagyok teljesen :(

nagyon erzekeny baba mindenre.

2010. aug. 25. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Lányunknál 5 hónaposan kedődött, de csak 9 hónaposan bújt ki az alsó kettő 1-es.Azóta is minden fogát megszenvedte szegény. Most 7 van, 18hónapos.
2010. aug. 25. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem 3 hónapos lesz a fiam 31.én, és állandóan az öklét rágja, és néha felvisít.És visszautasítja a cicit is ilyenkor!Semmit nem enged a szájához, ebből gondoltam hogy fájhat neki az ínye!Ezen a téren semmi tapasztalatom, a lányomnak 4 éve észrevétlenül bújtak ki!
2010. aug. 25. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!