Én azon elmélkedek, hogy miért kell babát adni egy gyereknek?
Miért annyira egyértelmű, hogy erre van szüksége?
Életem első emléke, hogy a rácsos ágyban szétkaptam a babámat, mert a belseje érdekesebb volt. Később sem játszottam soha babával, és gyereket sem akarok soha.
Miért kell egy ennyire kicsi gyereknek babát venni? Látjátok, a kisgyerekkorban kezdődő ellesztőpropaganda nem okvetlenül válik be.
Nekem és a barátnőmnek is volt,, első emlékeim egyike hogy húzkodtuk őket babakocsiban, öltöztettük, sétáltattuk őket stb.
Fiút várok, de ha lesz lányom is , biztos hogy lesz egy babája, ezekbe például egyenesen szerelmes vagyok, ⬆️
2es
😊
Ez a 4-es mekkora egy barom!
Én is azt gondolom, hogy 7 hónaposnak nem a legjobb választás a baba, érdekesebb csörgő, egymásba rakható dobozok, poharak talán jobb lenne. Lányom másfél évesen kapta az első babát és akkor már játszott vele. Csecsemő babát jobban szeretik, mint a kislányt, vagy,felnőttet.
Én valami rongybaba félét vennék. Például egy Little Dutch babát.
Kislányomnak van Eszter álmától babája, valóban csoda szép, de szerintem az nem való 7 hónaposnak. A sála levehető, a fonal haja könnyen kijön, ha elkezdi rángatni vagy tépkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!