Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a rugdalózó és...

Mi a különbség a rugdalózó és a tesco-s pizsama (hosszúujjú, egy csomagban 3 db) közt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 16:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is mindig a teszkóban veszem a babaruhát.. soha semmilyen gondom nem volt velük.

Ellenben a prince oliver bdykkal már meggyűlt a bajom.

2010. aug. 25. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
A rugadolózó és a tescos pizsi lehet ugyanaz, mert amiről te beszélsz 3-as rugi, az is rugi, de ezek szerint akkor rengetegen (köztük mi is) pizsinek használják. Még meg sem született a fiam, de már akkor vettem neki 56-osat és 62-eset pizsinek szántam. Azóta is ilyenben alszik és bőven elég egy csomag egy méretből. Nagyon szeretem én is, rengeteget mosom, mégsem fakul. Mindig csak azt veszem észre, hogy már nem tudja kinyújtani benne a lábát, ezért kell lecserélni.... :o)
2010. aug. 25. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Szetintem a tescos ruhák kifejezetten gyenge minőségűek és drágák is.

A többi tesos termékről meg ne is beszéljünk.

első voltam

2010. aug. 25. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!