Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hamarosan megszületik a...

Hamarosan megszületik a tesómék kislánya. Mit vegyünk neki?

Figyelt kérdés
Tippeket várnék, h mit lehetne venni újszülött pici lánynak. Köszönöm.
2010. aug. 25. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a "bébiszitter- utalvány" nagyon- nagyon jó:)
2010. aug. 25. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
szia, pelenka-szemetes vödör, kiságyra zenélő körforgó, játszószőnyeg, valami csajos ruci (amit esetleg az ára miatt nem vennének meg a szülei) kiskocsicipő, szép pléd, valami óriás plüss állat (én imádom az ilyeneket), pihenőszék, bébiőr, aventes cuccok pl. anyatej tároló pohár (abból az elején nekem sose volt elég) hát most így ennyi jut eszembe:) De ha elmentek valami bababoltba, biztos megakad valami szépen a szemetek!
2010. aug. 25. 16:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Pelenkaszemetes, babaőrző, pihenőszék..ezek kicsit drágább, de nagyon hasznos dolgok..
2010. aug. 25. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Bundazsák a babakocsiba télre, nagyon hasznos. Kiságy főlé zenélő lógató. Nyugiszék, dönthető, hintáztatható. Habtapi a földre, legalább 21 db.
2010. aug. 25. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Sterilizáló gép (Avent). Bébiőr, légzésfigyelő (Angelcare). Sok apróság (rágóka, csörgők, plüssök, cumik, dekorképek a szobájába, zoknik, kistálka kanállal, bábok).
2010. aug. 25. 18:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Gondolom ezek a fenti drágább de hasznos dolgok már mind megvannak nekik, ha várták a babát....

Szerintem inkább apróságokat vigyetek, attól függ mennyit szántok rá: vicces feliratú body-k hosszú ujjú, az mindig jól jön, még ha nagyobb is, majd belenő, csörgő, rágóka, még ha később is lesz jó, de legalább akkor nem kell venniük.

Ha nagyobb dolgot szeretnétek, szerintem egyeztessetek velük, nehogy két játszószőnyegük legyen, vagy két zenélő a kiságyra stb.

Én a pelenka meg eüs dolgokat hagynám, ők tudják mit használnak. Sudokrémet meg stb-t egy csomót kap az ingyenes csomagokban... én még mindig azokat használom, egyébként meg gyógyszertári a fürdetőnk, tehát nálunk sem mentek volna sokra, ha babafürdetőt hoztak volna....

Későbbre jól jönnek: előke, műanyag kiskanalak, tányér, avent via poharak, habtapi, játékok, textilpelus,

2010. aug. 25. 22:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el hozzájuk és lesd ki mi nincs nekik.Én a barátoktól pelust,ruhákat,játékokat kaptam.Az én kisfiam nagyon szereti az ágy fölé szerelt forgó-zenélő játékot,az a kedvence,én biztos ilyesmit vennék,vagy pihenőszéket.Szerintem krémeket ne vegyél azt ugy is meg kell venniük,valami maradandót vegyél.

4 hós baba anyukája

2010. aug. 26. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!