Hamarosan megszületik a tesómék kislánya. Mit vegyünk neki?
Gondolom ezek a fenti drágább de hasznos dolgok már mind megvannak nekik, ha várták a babát....
Szerintem inkább apróságokat vigyetek, attól függ mennyit szántok rá: vicces feliratú body-k hosszú ujjú, az mindig jól jön, még ha nagyobb is, majd belenő, csörgő, rágóka, még ha később is lesz jó, de legalább akkor nem kell venniük.
Ha nagyobb dolgot szeretnétek, szerintem egyeztessetek velük, nehogy két játszószőnyegük legyen, vagy két zenélő a kiságyra stb.
Én a pelenka meg eüs dolgokat hagynám, ők tudják mit használnak. Sudokrémet meg stb-t egy csomót kap az ingyenes csomagokban... én még mindig azokat használom, egyébként meg gyógyszertári a fürdetőnk, tehát nálunk sem mentek volna sokra, ha babafürdetőt hoztak volna....
Későbbre jól jönnek: előke, műanyag kiskanalak, tányér, avent via poharak, habtapi, játékok, textilpelus,
Szerintem menj el hozzájuk és lesd ki mi nincs nekik.Én a barátoktól pelust,ruhákat,játékokat kaptam.Az én kisfiam nagyon szereti az ágy fölé szerelt forgó-zenélő játékot,az a kedvence,én biztos ilyesmit vennék,vagy pihenőszéket.Szerintem krémeket ne vegyél azt ugy is meg kell venniük,valami maradandót vegyél.
4 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!