Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem lesz tőle bajunk ha...

Nem lesz tőle bajunk ha megcsinálom?

Figyelt kérdés
12 hetes vagyok, és nagyon rég óta gondolkodom nyelv piercingen. Rakathatok be?
2010. aug. 25. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem felesleges gondolkodnod, én úgy tudom, hogy nem vállalnak ilyen szalonokban terhes nőket.
2010. aug. 25. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
A babának nem lesz baja, de fogaidnak előbb utóbb igen. És pösze is leszel...
2010. aug. 25. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Semmi esetre sem csináltatnám meg a helyedben. Ha fellép vmilyen fertőzés, akkor az a babára is káros lehet! És tudom, h. kevés az esély a fertőzésre, de megéri neked a kockázatot?

Nekem is volt piercingem 12 éven keresztül, de kivettem terhesség alatt.

A másik dolog: hidd el, amikor vajúdsz, és majd kiköpöd a tüdőd, nagyon sz@r lesz arra figyelni, h. ne rántsd ki a fogaddal!

Nem utolsó sorban pedig anyukaként cikinek fogod érezni, h. van, tudodm, ezt még most nem tudod átérezni és elfogadni, de így lesz...:)

2010. aug. 25. 16:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem rakattál, akkor szerintem ezután se tedd.

Ha minden áron szeretnéd, leghamarabb csak akkor, ha már nem szoptatsz.

Ráér nem? Szerintem most nem ez a legfontosabb.

Ja, és kérdezd meg a nődokidat, hogy neki mi a véleménye...

2010. aug. 25. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy is undorító.
2010. aug. 25. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem vagyok piercing ellenes sőt! Nekem is volt az orromban és a köldökömben!DE véleményem szerint nem ez a legalkalmasabb idő erre!Gondolj a babára!Fertőzésveszély nem játék!Inkább koncentrálj a babucira most!Aztán a szülés szoptatás után majd meglátod!És ha akkor is szeretnél még hajrá!
2010. aug. 25. 17:56
 7/11 A kérdező kommentje:
a dokimat kérdeztem azt mondta hogy ha akarom akkor lehet. Császárom lesz úgyhogy ott ki kell venni pár órára. De nem értem miért lenne ciki, magamnak csinálom nem másnak.
2010. aug. 25. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11 even keresztul volt es kb 12 hetes terhes voltam mikor kivettem. en szimplan ugy ereztem, hogy nem illik a pocihoz. De emlekszem ra, hogy mikor mar bent volt vagy ket eve, akkor 1x kivettem par orara mikor mentem fogorvoshoz es utana nem tudtam visszatenni, vissza kellett mennem ujra berakatni. Ezt csak azert mondom, mert neked is majd ki kell venned mutet alatt. En mar teljesen megszoktam mire terhes lettem, de en attol is tartanek a helyedben, nem lesz-e hanyingered attol, hogy idegen test van a szadban allandoan. + azt tudnod kell, hogy nagyon faj miutan berakatod, nyelved megduzzad napokra es meg a nyalat is nehez lenyelni, nem am rendessen enni, ami ugye neked most nagyon fontos a fejlodo kis elet miatt. Ha mindenkeppen akarod, akkor inkabb varj szules utanig (bar addigra valoszinuleg mar nem lesz annyira fontos a szamodra). Ezek csak az en tapasztalataim. Egyebkent meg persze hogy rakathatsz be, a te nyelved azt csinalsz vele amit csak akarsz. Jo babavarast! Jo egeszseget nektek!
2010. aug. 25. 21:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a páromnak is van tudom mikkel jár. Valószínűleg a héten megcsináltatom. Köszönöm.
2010. aug. 26. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Ha úgysem hallgatsz a józaneszű válaszolókra, akkor minek kérdzed meg?

És kibírod majd fájdalomcsíllapítás nélkül? Mert hogy állapotos nőnek nem adnak lidokaint sem inyjekcióban, sem helyi érzéstelenítésben.

És mit csinálsz majd akkor, ha begyullad és eseteleg a babádnak is okoz valami problémát? Megér neked ennyit egy piercing??????

De tudod mit, tényleg azt csinálsz amit akarsz. A te nyelved, a te gyereked...

2010. aug. 27. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!