3 4 napja kifolyik a pisi. Mitől lehet? Eddig semmi bajunk nem volt vele.!
Figyelt kérdés
Pampers activ babyt használunk. 3 méret. A babó 6150 gramm körül van. Még az sincs hogy kicsi lenne...! Alig van a pelusba de átázik...! Váltsunk át 4 es méretre? Mit csináljak?2011. jan. 19. 22:46
1/8 anonim válasza:
váltsatok 4esre, már többet pisil mint amit elbír a 3as :)
vagy próbálkozz más márkákkal, libero is jó nedvszívó
2/8 anonim válasza:
Szerintem is nézd meg a 4-est.
Mi Háppyt használunk és méretre jó volt a 3-as de már annyit jött ment segrecsücsült hogy kifolyt melette, véletlenül lett véve 4-es azért adtam rá de annak másabb a kialakítása így nem folyik ki csak vagy harisnya vagy kis bugyika kellett rá mígy kicsit hízott bele, mert az én lányom kis vékonyka.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem mozog még ugy...Nem mászik, még csak a lábával rugkapál, az mondjuk nagyon erősen, és idegesen. Meg néha átfordul hasról, hátra...! Ennyi. És tényleg nincs teli...Sőt...1 órája adtam rá és megint pisis a body!:(
2011. jan. 19. 23:04
4/8 anonim válasza:
megigazítod az oldalát? mindkettőnek kint kell lennie. vagy nem elég fentre teszed, nem húzod meg a pociján eléggé?
5/8 A kérdező kommentje:
Sztem ugy csinálok mindent mint eddig...! Hát majd megpróbáljuk a 4 est. Csak az a baj hogy van vagy 250 pelus amit nem használtunk el...:(
2011. jan. 19. 23:59
6/8 anonim válasza:
Én 3-as Liberot használok, 6400 gramm a babám. Használtam én is Pamperst, még az egyes méretet, de nekünk abból folyamatosan kifolyt a pisi. A Liberó nekünk nagyon bevált.
7/8 anonim válasza:
Gumírozott az oldala. Az kívül van? Nekem is azzal volt a bajom, már elmondtam mindennek a pelusgyártót, mikor anyukám figyelmeztetett a hibára...
8/8 anonim válasza:
Szerintem is válts nagyobbra. A nem elhasznált pelust meg el tudod adni a teszveszen vagy a vaterán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!