Baba kutacsa tul hamar benött ?
Figyelt kérdés
5 es fel hos babam kutacsa be nött. Elvittem neurologiara es nagyon meg ilyesztettek..azt mondta a dokinö hogy koranak megfelelöen mindent tud jelenleg de lemaradhat es fogyatekos lehet2021. jún. 11. 17:49
1/10 anonim válasza:
Műtétet nem ajánlott???
Szomszédom kislánya csónakfejűséggel született. Elcsontosodott (benőtt) a kutacsa, a koponyavarrat.
De semmi baja nincs, nem is látszik semmi, mert megműtötték többször.
Valamilyen megoldást tudott mondani? Továbbküldött?
2/10 anonim válasza:
Azt ajánlom, vidd el egy jó kórházba. Sote, Szeged vagy Debrecen. Egy JÓ orvoshoz.
3/10 A kérdező kommentje:
En romamiaban elek. Egyebkent nemet orszagba dolgozunk most epp nyaralok itthon.
2021. jún. 11. 18:27
4/10 anonim válasza:
Ezt muteni szoktak. Osszenott koponyacsontokat szetszedik, utana a baba ilyen sisakot hord, mint a hokisoknak van.
Teljesen bevett modszer. En szlovakiabol vagyok, benne vagyok egy babas csoportban, ahol ilyen esetek is vannak. El kell vinned orvoshoz, ezt muteni kell. Ha jol tudom, maximum 6-7. Honapig mutheto. Intezd gyorsan.
5/10 anonim válasza:
4es vagyok. Most utananeztem googlen, nem minden esetben baj, ahigy latom. Mindenkepp akar hetfon ha lehet vidd beurologushoz. Ezt intezni kell. Es nyugi ne ijedj meg. Minden rendben lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
Most voltam neurologusnal ma. Megyek jövö honapba egy masikhoz is. Megyek nemet orszagba is vele. Jelenleg ennyit tudok csinalni
2021. jún. 11. 20:15
7/10 A kérdező kommentje:
En is probaltam googelen nezni dolgokat. Bel gyogyasz a kereszt anyukaja s neki is el mondtam a problemat.
2021. jún. 11. 20:16
9/10 A kérdező kommentje:
Minden ok a lanyommal semmi baja. Lassan 2.5 eves, beszel, szalad, egyedül eszik, öltözik, cipöt hùz. Nem lett semmi igaz abbòl amit a neurològus mondott.
2023. máj. 5. 08:36
10/10 A kérdező kommentje:
Amit a valaszolok irtak az sr lett igaz, hogy müteni kell es ilyesmi. Habar tudom senki se rossz szandekkal irta, es halas vagyok mindenkinek.
2023. máj. 5. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!