Lakásban 24 fokban elég egy rövidujjú body + vékony nadrág + zokni a 9 hónapos babára?
Figyelt kérdés
Eddig 22,5 - 23 fok volt bent. Akkor rövid ujjú body + hosszú ujjú body + nadrág + zokniban volt. Nem izzadt. Egész nap mászkál a házban, meg sem áll. A védőnő azt mondta, hogy 25 fok alatt 1 réteggel kell több ruha rájuk, vagyis 24 fokban elvileg kellene még egy felső, nem? Első baba. Fürdetni őt 24-25 fokban szoktam, ebbòl kiindulva öltöztetném lengébben.2021. jún. 9. 09:10
2/9 anonim válasza:
Nekem nagyon izzadós folyamatosan folyik róla a víz.
Napközben egy rövid ujjú body van rajta, egy zokni és egy vékony nadrág. Délután már rövidnadrág. Este pedig egy rövidujjú body. Még így is izzad pedig 23 fok van benn.
3/9 anonim válasza:
Elég.
A gyereket figyeld, hogy fázik/melege van, ne a 'nagykönyvben' leírtakat, mert minden baba más. 😊
4/9 anonim válasza:
Sok. Egy body is simán elég lenne. Nem kell megfőzni a gyereket. Ő sokkal többet mozog, mint te.
5/9 anonim válasza:
Én csak egy rövid bodyt adok rá, esetleg még rövidnadrágot.
6/9 anonim válasza:
9 hónapos a kislányom, nálunk is 24 fok körül van a házban. Ujjatlan vagy rövidujjú body, rövidnadrág és vékony zokni van rajta (azt délután már leszedi magáról). Meg nem áll egész nap, kúszik mászik, pakol. Szakadna róla a víz, ha még egy réteget ráadnék. Nem olyan kicsik már ők, nem csak fekszenek, sőt, többet mozognak, mint mi, felnőttek.
7/9 anonim válasza:
Csak egy rövid bodyban van, esetleg még egy zoknit adok rá, amit később leszed magáról.
8/9 anonim válasza:
Most pont 24 fokra van állítva a légkondi, a 10 hónaposomon peluson túl csak egy rövidujjú póló van. Amikor alszik, betakarom, de néha még takaró nélkül is leizzad. Szerintem amit leírtál, az nagyon sok. De persze ha a gyerek nem lázad, nem izzad, akkor oké. Mindenki más, szerintem a gyerekre figyelj, ne arra, hogy mit mond a védőnő vagy mi itt anonim a gyakorin.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!🙂 Egyet értek veletek. Tegnap már ő is csak 1 rövid bodyban mászkált itthon.
2021. jún. 9. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!