Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért nem akar cicizni a kis...

Mért nem akar cicizni a kis babám se tapszerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 5 hónapos kis fiam aki idáig kizárólag csak anyatejes volt.. el kezdtem a hozzátáplálást és azóta nem akarja el fogadni a cicit sem a tápszert.. nem tudom mit tegyek valaki esteleg volt így ?
2021. jún. 8. 23:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
Milyen szakirodalomrol beszél.Te jo isten🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦🤦🤦🤦
2021. jún. 9. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

11

Látom az alapfogalmak sem mennek,így nincs kivel beszélni,az iq szinted nem üti meg a mércémet. :)

További szép napot!

2021. jún. 9. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es válaszolónak nincs gyereke, ő a tipikus 3 pipás childfree troll, aki ennek ellenére az egész életét ebben a kategóriában tölti (figyeld, most tuti letagadja). Legalábbis akármelyik kérdést nyitom megy ő mindenhol ott van, hogy beszóljon.

Így nyilván nem is tudja, hogy egy ennyi idős gyereknek létfontosságú a tápszer vagy az anyatej, önmagában egy pici gyümölcsön vagy zöldségen (mert ezt jelenti ebben a korban a hozzátáplálást, nem azt, hogy már az összes étel ki van váltva, és 3 felnőttadagyni csirkehús eszik a gyerek körettel) nem élhet egy 5 hónapos baba.

Nyilván ő ezt nem tudja, ezért nyomorékozza az anyukákat, szegény nem veszi észre, hogy mekkora egy szerencsétlen bohóc.

2021. jún. 9. 14:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Először is a 7-es válaszolónak.. nem nem tömöm meg nyilván de mivel 5 hónapos még csak nem élhet kizárólag gyümölcsökön vagy zöldségeken.. és ebben a vírusban nagyon örülnek neki ha továbbra is anyatejes lenne mivel azzal is vedem valamennyire a kis babam.. nem tudom hogy vegyem rá hogy újra el fogadja.. menstrualni nem menstrualok még, terhes sem vagyok.. egyszerűen csak meg érezte az új ízeket a kis fiam és ő már nem is kér tejcit😩 védőnőt azért nem kérdezek mert külföldön élek és itt teljesen más.. több fele tapszert is probaltam már de egyaltalan nem kéri, kortyol 2-3 és már dobja is el az üveget..
2021. jún. 10. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsi erre nem tudom a választ, de elöszőr azt olvastam hogy cigizni xd
2021. júl. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!