Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért nem akar cicizni a kis...

Mért nem akar cicizni a kis babám se tapszerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 5 hónapos kis fiam aki idáig kizárólag csak anyatejes volt.. el kezdtem a hozzátáplálást és azóta nem akarja el fogadni a cicit sem a tápszert.. nem tudom mit tegyek valaki esteleg volt így ?
2021. jún. 8. 23:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Lehet csak tele van a hozzataplalassal. Ha nyűgös lehet faj a pocija mert még nem érett meg a hozzataalasra. Barmi lehet. Mennyi idő telt el 2 szopizás, illetve a normális kajcsi óta?
2021. jún. 9. 00:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem, nyűgösnek nem nyűgös.. egy ilyen kicsinek muszály lenne vagy tápi vagy cici.. de mind a kettőt visszautasítja már 5-6 napja csak akkor tudom meg etetni mikor már nagyon ehes akkor nyűgös is.. éjszaka is el utasítja a cicit ellök magától 😩 nem tudom mitévő legyek kezdek aggódni.. 5 honaposan azért ez nem normális.. lehet cumi zavaros ? 3 hónapos kora óta cumizik.. de akkor üvegből meg kellene igya a tejcit.. le is fejem amúgy és úgy sem kell neki😞
2021. jún. 9. 00:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Cumizsvar az más lenne. Vannak babák akik magukat választják le pikk pakk. Tesom babája is 4 hónaposan mar nem kérte a cicit , bár ő tápszerezni tapszerezett.

Nem menstruálsz esetleg? Nekem akkor nem fogadta el napokig mikor más ize lett a tejemnek, mert megjött .

De szerintem beszélj vedonovel, hátha tapasztalt mar ilyet.

Masnem szoptatási tanácsadót felkeresni

2021. jún. 9. 01:13
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Most tuti megköveznek, de leírom. Pár éve én is ugyanígy voltam a babámmal. Amint hirtelen forróság lett, már nem akarta elfogadni a cicit. Adtam neki vizet, hátha szomjas ilyen melegben alapon, hát csak úgy nyakalta a vizet. Aztán szépen visszaállt a régi etetési rend, csak már kapott vizet is inni.
2021. jún. 9. 01:22
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sincs étvágyam ebben a rohadék melegben, gyakorlatilag dinnyén élek egy hete… próbáld hűteni őt, medencézzen, vizezd a haját bentre is, ha nem közvetlenül rá irányítod, mehet ventilátor is.
2021. jún. 9. 01:47
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Mi az, hogy cicizni?
2021. jún. 9. 05:58
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
A fiam 5 hónapos volt mikor elapatt a tejem,a tápszert meg köpte ki.Maradt a répa krumli,banán,gyümölcsök később a tej,kakao stb.21 éves felnőtt,nem halt éhen!Mi az hogy muszály?Ha nem kéri ne erőltesd.Vagy meg tömöd mint a kacsát?!
2021. jún. 9. 06:59
 8/15 anonim ***** válasza:
46%

Az egyik unokatestvérem a kisfiával volt így. Eleve anyatejes volt de tápszert is adott neki mert sírt. Azt nem tudta ő sem, hogy mi a baja de tömte.

Öt hónaposan vett neki bébiételt és azóta 11 hónapos és csak a bébiételt eszi. Se cici se tápszer. A vizet is alig tudja beleeröltetni.

A védőnő is tanácstalan. A súlya jó tehát nincs teendő azt mondta.

2021. jún. 9. 09:06
 9/15 anonim ***** válasza:
15%
Nem értem a sok nyomorék szuper anya,okostojás miért pontozza le azt aki azt írja hogy se tápszer,se anyatej.Akkor ne adjatok neki semmit,haljon éhen inkább,ha nem kell neki egyik sem.Szerencsére nem 2 honapos babárol van szo ,hanem egy majdnem fél évesről 4 honaposan el lehet kezdeni a hozzátáplálást.Mi baja lesz?Sok agyhalott.
2021. jún. 9. 09:48
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

9

Gyönyörű egy stílusod van.

Tehát aki próbál a szakirodalom szerint haladni,hogy jó legyen a gyermekének,az nyomorék meg agyhalott. Neked is kár volt a gyerek,szép példát mutathatsz.

2021. jún. 9. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!