Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy ne verje...

Mit csináljak, hogy ne verje be a kislányom a fejét a kiságyba?

Figyelt kérdés
Most 7 hónapos, és már nagyon forgolódik. Van úgy, hogy egy éjjel 4-szer is felkelünk, mert felcsúszott a kiságyban, a fejét a rácsnak nyomja, és fáj tőle a nyaka. Máskor meg hasra fordul, majd hanyatt, de vége van az ágynak, és jól beveri a fejét. Az ágyvédőt próbáltam, de nagyon jópofának tartotta, alvás helyett lebontotta, és magára tekerte. Inkább levettem, mert féltem, hogy esetleg belefullad.
2008. dec. 7. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam dettó ugyanezt csinálta. Állandóan az ágy végébe mászik alvás közben, pedig direkt az ágy aljába rakom. Mostanában kezd nyugodtabban aludni, és egyre kevésbé fordul ez elő. 8-9 hónapos koráig éjszaka vagy 5-6 szor felsírt emiatt. Most 10 hónapos már van legalább 5-6 nyugodtan átaludt éjszaka. Szerintem ez idővel elműlik, sokat nem tudsz ellene tenni. Az én fiam is állandóan leszedte a rácsvédőt, én is levettem ugyanolyan okból, mint Te is. Kitartás :-)
2008. dec. 7. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is előszeretettel leszedte a rácsvédőt, úgyhogy én befűztem a rácsok közé és úgy kötöttem meg. Igaz, hogy így mindig egy rács kimarad a takarásból, de legalább némi esély, hogy ne tekerje be magát vele. Bár a buksija még így is koppant néha, de valamivel nyugodtabb lettem.
2008. dec. 7. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ami még kimaradt az előzőből, hogy én egy polár takarót hajtottam össze és nagyobb közönként kb.3 rácsonként fűztem bele. Ezt tuti nem szedi ki. A végeit meg beszorítottam a falhoz.
2008. dec. 7. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Remélem beválik:-)!!!!!!!!!!!!!
2008. dec. 7. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is bevált a vastag takaró befűzése a rácsok közé, mert a rácsvédőnk túl vékonynak bizonyult, és azzal is lekoccolta a baba a rácsot. Próbáld ki!
2008. dec. 8. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!