Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos kislányom kb 1...

3 hónapos kislányom kb 1 hónapja utál babakocsiban lenni. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Ha kiviszem,ameddig be nem teszem a babakocsiba,csendben van,nézelődik.Ahogy beleteszem,elkezd sírni és nem tudom megnyugtatni.Kézbe nincs szoktatva.A babahordozóval ugyan ez a helyzet,abban is sír,így nem nagyon tudunk menni sehova!Segítsetek légyszi,mit csináljak!Köszi
2008. dec. 7. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Az enyém 5 hós, ugyanez van a hordozóval. Peckelődik ki belőle és ordít. Hát hordozókendőben sétálunk. Szerintem vedd fel, mert te hiányzol neki. a kendő egy szuper dolog.
2008. dec. 7. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nektek milyen hordozó kendőtök van?Mennyibe kerül?Köszi
2008. dec. 7. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy gyakorlati dolog húzódik a háttérben. A kislányod feléd néz a kocsiban??? Lehet, hogy az a baja, mivel ilyen korban már a külvilág is érdekli őket. Az én lányom például imádott nézelődni.

Zita (32 hetes kislány anyukája)

2008. dec. 7. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 4 hónapos, és szintén nem rajong a babakocsiért. Úgy vettem észre, hogy azért, mert nem lát ki! Mi általában hordozókendőben indulunk el, és üresen tolom a kocsit, amikor elalszik a kendőben, akkor átteszem a kocsiba. Így az ő igénye is ki van elégíve, és az én hátam is kímélve van kicsit.

2008. dec. 8. 11:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Szerintem nekünk is a hordozókendő lesz a megoldás.:)
2008. dec. 8. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!